Asta-i România

5

Postat de Geocer | in categoria aberatii, haioase, scurte | pe data de 19-07-2011

 • E ţara în care, mecanicul opreşte ditamai trenul în mijlocul câmpului ca să vândă vreo câteva canistre cu motorină extrasă în prealabil din rezervorul locomotivei pe care o conducea. Şi face trebuşoara asta de faţă cu jandarmii ce păzeau o încărcătură militară, spunându-le că are o treabă personală de rezolvat şi de-aia a oprit trenul. De fapt, nici n-a minţit: chiar că-şi rezolva o chestie personală.
 • E ţara-n care hoţii fură din tren o încărcătură militară, mai mult ca sigur fără să ştie ce anume conţine. Dar cel mai interesant este faptul că o fură de sub nasul jandarmilor însărcinaţi să o păzească. Jandarmi care, cel mai probabil, se răcoreau cu o bere.
 • Pe scurt, n-ai cum să te plictiseşti în mândra noastră ţărişoară, căci mereu se întâmplă câte ceva. Aşa ca hai să fim mândri că suntem români, împreună cu Daniel Iancu.

  Comments (5)

  AFERIM!

  Aşa e, George, îţi dau dreptate chiar dacă acesta – ţinând cont de astfel de exemple – este trist. Nu ne plictisim niciodată în România, au unii grijă de asta, în fiecare zi…

  […] fi sau a nu fi?”. Eu nu cred că aceasta este cu adevărat […]

  Recent am asistat la oprirea unui tren international intr-o mica statie, desi avea intarziere, pentru ca sa coboare un vanzator de iconite cu serioase probleme psihice; a cantat si a vorbit non-stop cat a fost in vagonul nostru, atingand toate subiectele posibile, asa, de unul singur. 🙂

  Eu unul sunt mandru de Romania, dar nu sunt mandru de ceea ce este in ea !

  Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.