Un nou episod dintr-un serial de prost gust

8

Postat de Geocer | in categoria Basescu, PDL, politica | pe data de 13-07-2011

Scriam cândva că, din când în când, la televizor vedem un serial de o calitate îndoielnică, serial ce s-ar putea intitula „Răzbunarea Băselului”. Iată că în aceste zile asistăm la încă un episod al acestuia.
UDMR a refuzat, acum câteva săptămâni, să susţină regionalizarea pe judeţe a României aşa cum o concepuse Băsescu, iar acum, mânia marinelului se abate asupra unui lider marcant al acestui pseudo-partid.
Eu nu susţin că Laszlo Borbely ar fi nevinovat, dimpotrivă, cred că damful ăla de usturoi care vine dinspre domnia sa îl dă de gol. Problema este că presa a vorbit ani de zile despre defrişările iraţionale din judeţele Harghita şi Covasna (care se pare că au fost făcute chiar de firma stimabilului domn citat mai sus), iar DNA-ul nu s-a autosesizat cu niciun chip. Ori, acum, când Băsescu a dat semnalul, imediat s-a scos pe piaţă un dosar.
Cum naiba să mai ai încredere în instituţiile statului, când vezi cu ochiul liber şi fără să te forţezi prea tare că acţionează doar la comanda celui mai tare?

Comments (8)

asta mi se pare şi mie interesant: faptul că mafia politică poate fi dată în vileag şi înfundată cu dosare grele, nu gen termopane şi hai să vedem cine i-a zugrăvit ăluia apartamentul cuscră-sii. motivul ptr care aceste dosare nu văd lumina zilei este uşor de ghicit, nu insistăm.
cât priveşte întrebarea retorică din final, răspunsul este da. (asta dacă o întrebare retorică îşi mai aşteaptă răspunsul).

Cam (prea) multe evenimente cusute cu aţă albă, totuşi. Băieţii ăştia „deştepţi” cred că noi suntem cei mai proşti… Bine, Borbely are alte păcate (mai mari) la activ, trebuiau să-l ia pentru alea nu pentru vreun mizilic.

[…] dar când a sosit prinţul, văzându-l frumos şi pe deasupra şi sărutând-o, a fost uimită. La urma urmei, nu trebuie decât să fii pe jumătate moartă şi cu un măr înţepenit în gât ca […]

daca e sa ma intrebi pe mine, de data asta chiar nu imi pare rau. de fapt chiar ma bucur ca au ajuns si udemeristii sa fie subiectul unei razbunari ca urmare a unui santaj. la cat au santajat ei pana acum… si nu, nu am nimic cu ungurii, ba chiar traiesc printre ei.

Cam asa ar zice acuma DNA-ul, cum zicea Manowar intr-o piesa mini-opera rock: „Zeus today is mine!”
Serialul e de prost gust, dar pe de alta parte, ha – vreau sa vad cap de boier rostogolindu-se!!! Desigur, as vrea un cap mai cunoscut, un SOV, de pilda….

@iepurasul: merci de-asa raspuns la intrebarea mea retorica! Dar ai perfecta dreptate: politicienii pot fi dati in vileag cu lucruri grele.

@Cristian Lisandru: exact cum ziceam si eu. Are multe la activ, dar il agata pentru nimic.

@Daniel Rus. Si eu ma bucur, dar m-as bucura si mai tare daca s-ar si finaliza cumva aceste chestii. Indiferent de nationalitatea politicianului, ca noi suntem impartiali.

@Cristake: Si eu vreau. Sa punem in functiune ghilotina de la 1789 a francezilor. Or fi mai avand-o? Or vrea sa ne-o imprumute pentru cateva luni de zile?

Nu e crestineste cu ghilotina, cu toate ca un slugoi parvenit nu ar inseamna cat un rege. Dar merge un tarnacop la ocna…. Poc! Poc! la pietroaie… Nu de alta, dar sistemele de drept actuale pun accent pe reeducare, pe „reabilitare” – in loc de pedeapsa, de parca am avea de a face cu pacienti, nu cu ticalosi. Huoo !!!

Geocer: ca ne bucuram e bine, dar sa avem si pretentii?!? te cam intinzi prietene :))

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.