Azi am primit…

5

Postat de Geocer | in categoria Lectura | pe data de 17-08-2011

Mai întâi a fost Laurenţiu. Mergea pe la socrii săi la Mioveni şi cum drumul trecea cam la 50m de biroul meu, s-a gândit să-mi facă o scurtă vizită, că nu ne mai văzuserăm din primăvară. Când vine Laurenţiu pe la mine, e musai să-mi aducă vreo câteva reviste de integrame în care-şi publică creaţiile. Nici azi nu s-a dezminţit, aşa că am ce dezlega. Mulţumesc, Laurenţiu!
Apoi m-am întâlnit cu Mişu, am schimbat câteva vorbe, l-am întrebat cum mai merg „Opiniile libere” (săptămânalul pe care-l păstoreşte), iar el mi-a şi oferit numărul care tocmai ce-a ieşit azi pe piaţă. Mulţumesc, Mişu!
Ajuns acasă, constat cu bucurie că mi-a sosit şi cartea promisă de d-l George Arion săptămâna trecută. Este vorba despre volumul de versuri „Traversarea”, iar pe lângă acest volum mi-a trimis şi CD-ul „Soldat căzut din iubire”, CD pe care sunt recitate versuri de-ale domniei sale. Mulţumesc, domnule Arion!
Aşa e când te ştie lumea de băiat sărac: îţi mai dă câte o carte, câte o revistă, câte un CD, să aibă şi gura ta ce să mănâncă, să nu mori de foame! Cele mai multe cărţi mi le-a oferit Oana. Ea e prima care s-a prins că sunt băiat sărac. Dar şi de la Cristi Lisandru, şi de la vecinul meu (de bloc şi de blog, cum îmi place mie să spun) Cristi Cocea am primit cărţi.
Le mulţumesc încă odată, tuturor. Şi promit să le onorez darurile cu lecturi atente, iar din când în când să şi scriu despre ceea ce am citit (de altfel am mai şi scris).

Comments (5)

Ehe! In vremurile bune, cand erai baiat fara posibilitati, gaseai de baut (pe la prieteni, cunoscuti, ba uneori si un ins mai putin cunoscut mai „facea cinste” cu o sutica). Acuma, te pricopsesti cu carti, cd-uri si cine mai stie ce. Ce zile am ajuns, dom’le… ce oameni!… Unde e omenia de altadat’ ?! :))

Cristake, ai si tu dreptate! S-a dus omenia de altadata, acum nu-ti mai da nimeni o bere sau o tuica.

Gânduri bune, George, de fiecare dată… Şi trebuie să spun că această prietenie virtuală mă bucură foarte mult. Sper să reuşim să ne întâlnim şi în real, sunt sigur că sunt multe de spus. Bere sau vin, asta rămâne de văzut, poate chiar amândouă…

Cristian, vezi ca toamna asta e foarte posibil sa fiu la TIB cateva zile. Poate ne vedem atunci.

aşa este George…, o să ne mai vedem în toamna asta !

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.