Dezvăluiri incendiare despre „Sărutul morţii”

4

Postat de Geocer | in categoria Fără categorie | pe data de 29-08-2011

Toţi cei care au citit această carte şi-au pus o întrebare (altfel logică): când a scris Oana şi când a scris Andra? E greu de răspuns la o astfel de întrebare, pentru că nu e o delimitare clară, nu se poate spune că de la pagina cutare şi până la sfârşit a scris Andra.
Când a început această carte, Oana avea de gând să o termine singură. A scris cam o treime, apoi a început să-şi împartă capitolele cu Andra. Adică, scria Oana un capitol-două, mai scria şi Andra la fel. De aceea la un moment dat Anastassia pare cam nehotărâtă. Adică, Andra o trecuse graniţa în Croaţia (după ce-o pusese să-l împuşte pe Jure), iar Oana, ca să scrie câte ceva despre Veneţia pentru că tocmai vizitase acest oraş, a întors-o înapoi, în Italia. Acum, eu sunt la această parte în care scrie ba Oana, ba Andra. Se pare că spre sfârşit, Oana predă complet ştafeta Andrei, dar încă n-am ajuns la acea treime a cărţii.
Bun şi acum o dezvăluire şi mai incendiară: „Sărutul morţii nu e doar o carte” (aşa cum se numeşte grupul creat de Andra pe Facebook). Este şi film. Aa, să nu credeţi că s-a făcut aşa de rapid o ecranizare a cărţii. Filmul datează din 1995! Să sperăm că cei de la Hollywood n-or să vină să-i dea în judecată pe tritonici că le-au furat titlul! Iată date despre film aici.

Comments (4)

Întâi, nu eu am creat grupul, dar sunt administrator, adevărat. Apoi, n-am văzut filmul – trebuie să-l văd. Și nu eu am ales titlul, deci nu sunt vinovată de nimic 😆
Am scăpat de data asta 😀

Ada, tu mereu scapi ca printre urechile acului!

Aștept comentarii la ultima treime. Acolo nu mai am scăpare :p

Chiar ca nu mai ai!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.