N-ai cu cine!

7

Postat de Geocer | in categoria Oameni si fapte | pe data de 18-08-2011

Toată lumea îl cunoaşte pe marele (atât la propriu cât şi la figurat) actor francez Gerard Depardieu. Din păcate, ultima ştire publicată despre el este destul de nasoală.
Marţi seara se afla într-un avion Air France ce se pusese în mişcare pentru a decola în direcţia Dublin. Se pare că omul băuse cam mult înainte de a se îmbarca, aşa că exact atunci i-a venit să meargă la toaletă. Stewardesele nu i-au dat voie şi l-au invitat să ia loc până când decolează avionul. Dar aveau cu cine discuta? Ce-a făcut marele actor? Şi-a dat pantalonii jos şi a urinat acolo, în avion, de faţă cu toată lumea!
Evident că avionul a trebuit să se întoarcă din drum ca să fie curăţat, iar cu acest prilej l-au debarcat şi pe Depardieu.
Uite că se mai fac şi alte vedete de râsul lumii, nu doar ale noastre!

Comments (7)

poate are probleme cu prostata. e destul de nasol. cand iti vine, apoi trebuie sa lasi sa curga…

E posibil sa aiba si probleme cu prostata, ca are 62 de ani!

Nu mi-a placut niciodata acest actor.

Tie-ti plac turcii, disa.

Oare sa fie varsta devina?, parca tot mai multi se comporta fara inhibitii de orice fel cand devin prea batrani ca sa mai poate urca in topuri in mod natural… 🙁

Scuze de off topic.
Imi aduc aminte ca la un moment dat ti s-a spart contul de yahoo.
Ai reusit sa-l recuperezi? Si daca da, cum ai procedat?
Mersi.

Salut, Turisticus. Am reusit sa mi-l recuperez scriindu-le celor de la yahoo (au pe undeva niste date de contact ale suportului tehnic).

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.