Bloggeri în vizită la o bloggeriţa

7

Postat de Geocer | in categoria blogger, gradinarit | pe data de 19-09-2011

O ştiţi pe Simona, nu-i aşa? Cum care Simona? Simfonica! Zăpăcita de Simona, cea care şi-a vândut apartamentul din Piteşti şi s-a mutat la ţară, la marginea pădurii.
Nu ştiu ce i-o fi venit week end-ul ăsta, dar mă trezesc sâmbătă seară cu un telefon de la Remus, cum că ne invită pe la ea. Cum, nu-l ştiţi pe Remus? E prietenul imaginar al Simonei, cel care a avut cel puţin vreo sută de bloguri, pe care le-a şters fără niciun pic de regret. Pe vremuri se numea „Papabembe Zouzou”, acum este „La pinul de framboază”. Aş da link către el, dar de unde să-i iau blogurile? Căci pe cele pe care încă le mai are, n-a scris nimic, iar cele pe care a scris şi le-a şters demult. Ăsta-i Remus, n-ai ce face!
Ar fi trebuit să vină şi Raluca, dar ea era la muncă. Oare nu şi-ar fi putut aranja o ieşire pe teren de vreo 2 ore? Mă rog, poate data viitoare!
În schimb, Ema a venit. Şi n-a venit cu mâna goală, ci l-a adus cu ea şi pe Foin. Foin mi-a confirmat ceea ce auzisem despre el: că e un bătăuş. Bate tot ce prinde! Atât la tabinet, cât şi la table. Pentru cei 4 ani şi 7 luni cu care se laudă, e foarte precoce.
Iată-ne, deci, îmbarcaţi în Matizul Emei pe care-l schimbăm în drum cu Loganul meu, căci până la Simona e de urcat o coastă destul de abruptă şi s-ar putea ca Matizul să nu fie capabil s-o facă. Simona scrisese pe o hârtiuţă nişte indicaţii regizorale că să ştim cum să ajungem la ea, dar până la urmă n-a mai fost nevoie de ele. Am ajuns, am urcat şi panta, iată-ne în curtea familiei Fusaru.
Pe Simona am cunoscut-o în mod virtual acum cca. aproximativ 13 ani. Pe ICQ am cunoscut-o. Vai, ce romantic! Şi n-o mai văzusem de vreo 11 ani, doar mai discutaserăm prin mess. A fost o plăcere să ne revedem după atâta amar de vreme.
Răzvan, „domnul şi stăpânul ei” (expresia îi aparţine), nu era acasă, aşa că a făcut ea pe ghidul şi pe gazda. E foarte frumos pe la ei: pădurea e la doi paşi de casă, au o grădină de zarzavaturi destul de frumoasă, şi-au amenajat casa aşa cum şi-au dorit … Mai au multe de făcut, dar până la urmă le rezolvă ei pe toate.
Pentru detalii privind viaţa la ţară a familiei Fusaru, dar şi pentru poze (din belşug) vă recomand să vizitaţi blogul Simonei. Veţi găsi de toate, acolo. Cine ştie, poate vă stârneşte pofta să plecaţi din oraş, aşa cum au făcut ei!

Comments (7)

Sa mai spuna cineva ca internetul nu este cale sigura pentru comunicare !!!

Eu intotdeauna am preferat internetul ca si cale de comunicare. Ma rog, in ultimii 14 ani de cand sunt conectat, ca inainte …

mda, icq, ce vremuri… lucram in cladiri alaturate si ne conversam via net, facand schimb de experienta in ale configurarilor de sistem, softurilor, portalurilor noi. acum facem schimb de experienta gradinareasca:)
invitatia sa veniti data de mai bine de-un an, remeber, numai ca acum i s-a facut dor lui remus sa revina. discutia fusese cam cu 10 zile inainte, de ce te-o fi sunat doar inainte cu o zi… necunoscute sunt caile iepurilor de zmeura.
si spune tu ca nu ti-am facut un strop de pofta sa pleci din oras:)

Pai eu plec saptamanal din oras, dupa cum ti-am spus. Da, stiu ca invitatia e facuta de multa vreme. Iar Remus nu m-a sunat mai devreme pentru ca nu-mi gasea numarul. I l-a dat Raluca, sambata!
Dar, orisicat, putea sa-mi lase si el un mesaj pe mess sau pe facebook. Vorba ta: incurcate sunt caile iepurilor de zmeura.

sa pleci de tot… cat mai curand…

Asta nu pot, deocamdata!

[…] LeeDeeP, MeetTheSun, eftimie, Sictireli, zamo, Ion Toma Ionescu, Bogdan Onin, starsgates, Victor, Geocer, Lady A, Paulgsandu, Cristian Dima, Nabadaiosul, Anca V, Carmen Negoita, Victor’, Leo, Calin, […]

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.