Pericol în trafic

7

Postat de Geocer | in categoria haioase, poze haioase | pe data de 01-09-2011

Dacă într-adevăr face ceea ce scrie pe plăcuţă aia, înseamnă că ăsta-i un adevărat pericol public în trafic, aşa că ar trebui să i se ridice permisul. Şi am mai văzut unul pe care scria: „Nu claxonaţi, şoferul doarme”.
Ştiu, sunt puse mai mult pentru amuzament. Dar, totuşi, un pericol îl pot reprezenta: în trafic, de curiozitate, poate o să ai tendinţa de a te apropia mai mult de el ca să vezi ce scrie acolo. Iar dacă frânează (cu sau fără motiv), ăla eşti!

Frana, ba!

Comments (7)

Am văzut de foarte multe ori astfel de plăcuţe personalizate. Am ajuns la concluzia că posesorul doreşte neapărat să iasă în evidenţă. Neavând cum, în alte moduri, recurge la aşa ceva. E de râs, de plâns… Se poate discuta.

E tot un fel de fitza!

Trecand peste placutele astea idioate, ce spui de cei care chiar franeaza aiurea, bursc si cu scrasnetul acela de scartait pe asfalt. Cred ca asta este ultima fita in materie de sofat!

Niste idioti inconstienti!

Sunt unii inconștienți care se enervează că stau o perioadă în spatele tău, apoi te depășesc și, ca să-ți arate cine e șeful în trafic, frânează brusc în fața ta. Nu contează că ai putea să-i ciocnești, fiindcă e greu de evitat o asemenea manevră idioată. Ba, probabil, chiar ar vrea să-i lovești…

pana la urma trebuie evitati. fie ca „respecta” sau nu ce e scris pe placuta.
eu ii urasc pe cei care stau la un metru in fundul meu cand merg cu minim 70 km/h. atunci apas usor pedala de frana, dar fara sa reduc viteza ci doar cat sa se porneasca stopurile, si scap de „urmaritor”

Asta macar are meritul ca te atentioneaza.
Alte exemple intalnite de mine in trafic: „Nu claxonati, pedalez cat pot de repede”; „Nu ma stresati, am deja 14 puncte”; „The hell is full, so I came back”.
Iar pe masinile- „Scoala”: „Nu te enerva/ Si tu ai fost asa”; „Nu fi rau/ Lasa-ma sa-‘nvat si eu”.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.