Normalitate la Prima TV

4

Postat de Geocer | in categoria cronica carcotasilor, tv | pe data de 20-10-2011

Prima TV a decis să anuleze emisiunea „Cronica Cârcotașilor” de aseară, iar Șerban Huidu a stat departe de ochii presei și n-a încercat în niciun fel să se dezvinovățească pentru ceea ce a făcut, dimpotrivă, a declarat că dorește să se facă dreptate și că este gata să suporte consecințele imprudenței sale. Mi se par două gesturi de normalitate într-o țară în care devine din ce în ce mai normal să vezi oameni bătuți în plină stradă sau prin cluburi, agresorii scăpând bazma curată fără prea mare efort.
Pentru Prima TV, decizia de a anula emisiunea de aseară a fost una complet ne-comercială. Vă închipuiți ce rating ar fi făcut?
Prin comparație, vă pot povesti ce s-a întâmplat acum 17 ani în Franța. Patrick Poivre d’Arvor era unul dintre cei mai apreciați prezentatori ai Jurnalului de la ora 20 de pe TF1 (cel mai puternic post TV francez). La începutul anului 1995, fiica sa în vârstă de doar 20 de ani s-a sinucis. În seara morții, Patrick a prezentat Jurnalul de la ora 20 ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. A făcut un rating imens! Așa s-ar fi întâmplat și cu Cronica, sunt sigur de asta. E adevărat că ar fi fost criticați de toată breasla jurnalistică pentru acest gest, dar ar fi încasat o grămadă de bani din publicitate, așa că ar fi putut să nu le pese. Dacă le-a păsat, înseamnă că au dat dovadă de normalitate, nu de lăcomie.
Nu vreau să-i laud mai mult, căci nu se știe niciodată. Dar, pentru moment, acestea sunt faptele.

Comments (4)

Avem nevoie de normalitatea asta ca de aer, acesta este adevărul. Iar în ceea ce îl priveşte pe Huidu, asta este, cu toată părerea de rău, trebuie să suporte consecinţele pentru greşeala pe care a făcut-o. Cât despre mustrările de conştiinţă, nu va scăpa de ele niciodată…

stropul asta de normalitate insa nu compenseaza hienele avide de la celalate posturi tv care fac tolcsouri pe asta tema intr-o veselie, cu experti care mai de care si presupuneri mii.

prima e prima. ar fi bine daca ar continua

sunt satul de toate ziarele si emisiunile care dezbat tragedia…doar pt ca a fost Huidu implicat..nu se satura…

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.