1

Consiliul Județean e o firmă privată?

Posted by Geocer on 2 noiembrie 2011 in escrocherie |

Azi am primit o vizită interesantă. La început, omul s-a dat drept reprezentant al Consiliului Județean Argeș, ca imediat după aceea să constat că de fapt reprezenta o firmă privată! În schimb, avea o adresă cu antetul și ștampila C.J. Argeș, adresă semnată de către Președintele acestuia.
Va să zică, o firmă realizează harta „oficială” a județului nostru. Oare ce-o fi având aceasta mai oficial decât alte hărți realizate deja? Și de ce-a simțit nevoia C.J. prin președintele său, să laude firma care-o realizează și s-o ajute să-și găsească clienți? Mie parcă-mi miroase a cu totul altceva, iar prețul includerii pe acea hartă a unei machete publicitare (cam de 2,5 ori mai mare decât la alții), nu face decât să-mi sporească bănuielile cum că o parte dintre bani vor lua drumul anumitor buzunare cunoscute drept foarte adânci.
Iată aici adresa de la C.J. A se remarca faptul că nu are un număr de înregistrare de la Registratura institutiei. Oare o fi reală, ori ba?

UPDATE: Adresa emisa de CJ este reala. A fost confirmata de catre biroul de presa al institutiei, la cererea amicului meu (mare ziarist) Remus Stefan

1 Comment

  • VictorCh spune:

    DE CE-‘ntrebi, nu stiai ca toata administratia – asa cum este ea la noi – este o privata?

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.