Premiile Geocer 2011

4

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele, premiu | pe data de 26-11-2011

Stimați ascultători, dragi telespectatori și scumpii mei cititori (scumpi la vedere, bineînțeles), țin să vă anunț o chestie epocală, nemaipomenită, nemaivăzută și irepetabilă. În premieră națională, ba nu, în premieră MONDIALĂ, blogul pe care-l păstoresc a decis cu de la sine putere să acorde niște premii.
Se apropie cu pași repezi (parcă-i aud deja la ușă) luna pe care cu mândrie patriotică o numim „luna cadourilor”, iar finalitatea acestei luni înseamnă trecerea într-un nou an, dar nu mai devreme de a-l închide pe cel în care încă ne aflăm. Iar dacă e sfârșit de an, e vremea bilanțurilor, e vremea rememorărilor, e vremea acordării unor premii.
Uite că eu am vrut să fiu primul care acordă premii pe anul în curs, așa că m-am gândit, m-am străduit, m-am socotit și în final am decis: Premiile Geocer pe anul 2011 vor fi acordate mâine. Nu divulg nimic! Nici categorii, nici nominalizări, nici modul (subiectiv) de acordare a acestor premii. Dar dacă sunteți curioși, atunci nu trebuie să vă îndepărtați prea tare, căci nici nu știți ce vă scapă printre degete.
Pe mâine, deci!

Comments (4)

Eu voi primi un premiu pentru absenţă…ha,ha,ha

Te felicit pentru iniţiativă şi îţi doresc ca cei premiaţi să te citească constant.

Zile pline de frumos alături de cei dragi!

Geanina, ma bucur sa te „revad” pe-aici. Dupa cum poti observa, premiile n-au fost acordate unor bloggeri.

bună ziua. numele meu este papabembe, cunoscut şi ca lapinul de framboise, care acum ascultă în duet vocile din capul meu, interpretate monosilabic de zărzărel şi pătrunjjica.
am aflat cu deosebit interes şi nedisimulată curiozitate despre iniţiativa domniilor voastre de a organiza acest concurs, motiv pentru care am luat la cunoştiinţă.
ceea ce întocmai v-am şi transmis.
cu adâncă veneraţie, al dumneavoastră.
tous mes sentiments les meilleurs, concernant votre inestimable personne.
et patati et patata

E clar: ti-ai dezvoltat o noua personalitate. Sa fii sanatos!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.