13

Soryn vindecătorul de inimi

Posted by Geocer on 11 noiembrie 2011 in escrocherie |

Intr-una din zilele trecute mă trezesc cu un SMS. Așa, pe nepusă masă. Iată ce zicea autorul:

Dacă INIMIOARA TA se simte SINGURICĂ, TRISTĂ și DEZAMĂGITĂ, atunci NU EZITA să răspunzi la acest msj.
Cu SIGURANȚĂ VOI REUȘI să-ți aduc O RAZĂ DE LUMINĂ-N SUFLET

Soryn.

(sublinierile aparțin autorului)

Mi-am întrebat INIMIOARA și mi-a răspuns că nu se simte așa cum zice Soryn, deci m-am gândit să-i răspund sarcastic, ceva de genul „Du-te-n parada homosexualilor, băi POPONARULE”. Apoi mi-am dat seama că pe individ nici măcar nu-l interesează ce-i răspunde lumea. E foarte posibil să fi reușit să-și tragă un număr cu suprataxă de la operatorul său de telefonie mobilă, poate chiar pe această idee: a consolării persoanelor singure. Iar la fiecare SMS primit, încasează frumușel o anumită sumă de bani (1-2 Euro, de exemplu).
Iată cum se îmbogățesc unii pe seama naivității altora! Deci, înainte de a răspunde unor astfel de mesaje, mai întâi întrebați-vă buzunarul și abia după aceea inima.

13 Comments

 • simf spune:

  goerge, ma bagi in ceata:)
  daca era o sorina…

 • simf spune:

  ‘mi-ar dislexia de la degete de ras, scuze, GEORGE.
  (dar faza cu ceata si sorina ramane valabila:) )

 • bogdan spune:

  hahaha, un sms de speriat 😀
  și la cum a semnat individul, tu nu puteai să-i răspunzi decât ca Georgy 😛

 • gore pirgu spune:

  1-2 euro? pai, la pretu’ asta, l-as invia si eu pe poponel-amicu’ din cartulia boierului mateiu caragiale! aferim reteta de imbogatire, s-a ramolit pirgu, a ramas la codoslacul de caini, insa de, la vremuri moderne, mijloace moderne!

  • Geocer spune:

   coane Gore, sutii din ziua de azi nu mai sunt ca aia printre care te invarteai tu acum vreo suta de ani

 • Mi-e frică, mi-e frică, să dorm singurică!!!

 • Canguru' spune:

  Stai să-ţi zic ce mi s-a întâmplat mie, dar să nu râzi! Mă rog, poţi să râzi, asta e…
  Navigând eu pe internet, ajung la un site despre istoria fotbalului, care-mi cerea să mă înregistrez. Dau click, îmi spune că e pe bază de sms… De obicei, dau pas, dar preţul nu mi s-a părut mare: 0,30 euro. Ok, zic, hai să-i dau ăstuia 30 de cenţi, că eram curios rău de tot de o informaţie legată de 5teaua (ăsta a fost blestem!).
  Primesc înapoi un cod personal, îl introduc, şi site-ul îmi spune că mai trebuie să dau un sms, tot 0,30 euro. Eee, de data asta i-am înjurat şi am închis fereastra. „Păi, dacă mă ţine aşa încă vreo 5-6 runde?”, mă felicit eu pentru pierderea minoră.
  Şi totuşi, un gând negru mă bate… „Cât o fi fost sms-ul ăla?” Verific, şi ce crezi: 4,5 euro! Atât mi-au luat nenorociţii!
  Îţi dai seama că o zi n-am fost bun de nimic. Nu pentru că am pierdut 5 euro, ci pentru cât de prost sunt şi cât de uşor m-am lăsat păcălit

  • Geocer spune:

   Nu e de ras, asta-i adevarul. Pe de alta parte, exista si Protectia Consumatorului.

   • VictorCh spune:

    Stiu si eu cat de eficace o fi Protectia Consumatorului in acest caz si cat s-o fi grabind ea sa intervina intre indivizi? Poate mai degraba proces civil SI plangere penala pt escrocherie (chiar daca suma individuala e mica).

  • VictorCh spune:

   Poate ca 4,2 euro (4,5 minus 0,3 cat erai dispus sa dai) nu-i un pret prea mare pt invatatura de minte…

 • Canguru' spune:

  Hai să fim serioşi, pe asta se bazează şi ei: prejudiciul e foarte mic pentru o persoană, ca aceasta să facă plângere. Numai că, dacă ei fraieresc d’ăştia ca mine 10 pe zi, îţi dai seama câţi bani fac într-o lună? Peste 1.200 de euro

  • VictorCh spune:

   Poate are totusi „norocul” sa intalneasca si vreun procesoman (sau vreunul inversunat de gest, oricat de mica ar fi paguba). Iti dai seama ce bafta pe capul aluia: procesul castigat „la sigur”, si inca cu toate cheltuielile de judecata recuperate de la parat (PE LANGA recuperarea „pierderii” initiale). Ce mai, distractie garantata!

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.