Cercetătorii au stabilit: e imposibil să mai fii sănătos

6

Postat de Geocer | in categoria aberatii, De prin lume adunate | pe data de 20-12-2011

Fac ei cum fac cercetătorii (uneori cei britanici, alteori cei americani) și tot ne mai dezvăluie câte o sursă sigură de îmbolnăvire. Numai azi am citit despre 2 (ba chiar 3) astfel de surse:
Mai întâi, de pe un site franțuzesc am aflat că vreo 30 de mii de femei din această țara vor fi nevoite să-și dea jos silicoanele din cauza faptului că producătorul acestora a folosit o substanță cancerigenă ce le pune sănătatea și viața în pericol. Să vezi câte drame conjugale vor apărea din cauza asta! „Vai, iubito, ce sâni frumoși aveai. Acum s-au pleoștit și s-au uscat.”
Dacă pericolul silicoanelor nu ne paște pe noi, bărbații, în schimb, bradul de Crăciun este extrem de periculos pentru toată lumea. El ne poate îmbolnăvi de diverse afecțiuni respiratorii, de rinite alergice, ba chiar și de pneumonii. Asta face bradul natural, căci ăla artificial e și mai periculos: e confecționat din plastic cancerigen, conține plumb și alte substanțe toxice.
Stai, te minunezi, îți scuipi în sân și te întrebi: „Doamne, cum de mai putem trăi cu atâtea pericole de îmbolnăvire la tot pasul?”

Comments (6)

Iaca de aia nu mi-am impodobit io brad de Craciun. Nu vreau sa ma risc difel.

si ce fericiti eram pana sa apara cercetatorii astia. cred ca de fapt ei sunt „boala”

.. păi cam așa ceva…..

vin mai btziu cu urări [nu cu ură…. la tie vin ptt că știu că îmi încarc bateriile pt supravițuire chiar și aici, in virtual]

Sarmanul bradulet!
Si el este prigonit?

Off topic:
Sarbatori Fericite! Anul nou sa iti aduca multa sanatate, fericire si multe bucurii.

ăștia au înnebunit complet!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.