Retrospectiva Geocer 2011 (ultima parte)

7

Postat de Geocer | in categoria Fără categorie, Retrospectiva | pe data de 31-12-2011

În cea de-a doua parte a anului, am început să scriu mai rar pe blog. Astfel că de la un articol pe zi (în medie), am ajus să scriu un articol la 2 zile. Cred că am fost și eu influențat de faptul că moda blogurilor a cam trecut, iar lumea e din ce în ce mai grăbită și nu mai are timp de citit, nici măcar pe net. Totuși, n-ar trebui să mă plâng, căci am destui vizitatori și implicit cititori. Adevărul este că în cele peste 1300 de articole se regăsesc teme diverse și chiar dacă eu nu scriu nimic într-o zi, google tot îmi aduce vreo 30-40 de vizitatori.

  • Revenind la ceea ce s-a întâmplat în ultimul trimestru al anului pe care-l încheiem, aș remarca accidentul produs de Huidu, participarea mea (pentru al 3-lea an consecutiv) la TIB și impresiile de acolo, discursul Regelui Mihai din Parlament și absența președintelui de la acel discurs, toate evenimentele fiind marcate și la mine pe blog, în luna octombrie.
  • În noiembrie, iubitul nostru conducător, ctitorul României feudale a împlinit o anumită vârstă. Am marcat și eu momentul închinându-i o poezie omagială. În rest, m-am pliat pe diverse subiecte cum ar fi recensământul sau publicitatea, iar în ultima zi din lună scriam și despre Sf. Apostol Andrei pe care-l sărbătoream atunci. A se remarca și premiile Geocer 2011, premii care s-au dat, nu s-au luat.
  • Luna decembrie a fost cea a cadourilor, așa că eu nici n-am dat, nici n-am primit vreunul. Doar am marcat ziua națională scriind despre patriotism și despre mari români ce s-au afirmat pe plan internațional, am constatat că renii schiază și am scris o cronică de artă elastică despre renul din fața Primăriei Pitești, iar Gogut a oferit niște premii, așa cum s-a priceput și el. Am surprins și modul în care românii își petrec această lună, iar spre final mi-a venit ideea acestei retrospective cu care cred că v-am plictisit destul așa că o închei aici.

Și pentru că mai e puțin și vine Anul Nou peste noi, se cuvine să le urez și eu, tuturor celor care ocazional sau în mod constant trec pe-aici, un an plin de împliniri, cu satisfacție, bucurii și fericire și mai ales cu sănătate. Să aveți parte de tot ceea ce va doriți, să petreceți cum se cuvine împreună cu prietenii și să ne recitim cu bine și anul viitor.
LA MULȚI ANI!

Comments (7)

Ai dreptate in legatura cu timpul, dar vreau sa cred ca „moda” blogurilor nu a trecut. Am citit cu placere retrospectivele tale Geocer, si iti urez si eu un an nou cat mai implinit cu sanatate si tot ceea ce iti doresti !

La multi ani! Un An Nou Fericit!

[…] Atitudini, CBL, CNB, Cristian Dima, Daurel, Demirel, Gabriel Savulescu, Gabriela, Genunchiul, Geocer, Gondolin, Hai ca se poate, Lilick, Nea Costache, Octav Pelin, Mihai Voicu, Ramona Manescu, […]

AN NOU FERICIT!

Multumesc, Victor. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si multi ani fericiti.

Sa-mi dea, ca am (mai ales acum) MARE nevoie.
Si sa va dea si voua tuturor (din belsug) caci sanatatea nu-i niciodata prea multa (chiar daca – la fel ca pe MULTE alte lucruri – n-o apreciem CU ADEVARAT, la adevarata ei valoare si importanta, decat atunci cand n-o mai avem…)

Victor, acesta este cel mai mare adevar: nu pretuim cu adevarat sanatatea decat atunci cand suntem bolnavi. Mi-am dat si eu seama de lucrul asta!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.