Colecția de poze haioase de început de an

10

Postat de Geocer | in categoria haioase, poze haioase | pe data de 04-01-2012

Că să ne începem anul cu frunțile descretite, iată prima mea colecție de poze haioase din acest an. De fapt au fost făcute spre sfârșitul anului trecut, dar cred că nu contează prea mult treaba asta. Așadar, să-i dăm drumul.


Renul extraterestru. Mi s-a sugerat că ar fi interesant să fac o poză renului din fața Primăriei Pitești și cu beculețele aprinse. Iată-l cum arată!

Renul extraterestru

Renul extraterestru


Băieții din lâna pot să-și cumpere și ei jachete, de-acum. Ca să nu le fie frig.

Baieti din lana

Baieti din lana


Oare va dori vreo fetiță să-și cumpere o astfel de căciuliță, astfel încât colegii s-o numească după aceea „Cutiuța”?

Fetita Cutie

Fetita Cutie


Până la urmă, câte dimensiuni are o tridimensională? Eu știam, de la școală, că 3. S-o fi schimbat geometria între timp?

Tridimensionala cu 4 dimensiuni

Tridimensionala cu 4 dimensiuni


Iată și salteaua cu compoziție dublă: 100% bumbac+ 100% poliester, în total 200%.

Salteaua 200%

Salteaua 200%

Comments (10)

Numai bune ! Am tras o portie zdravana de ras :)). Multumesc si toate cele bune !

Toate cele bune si tie, Andrei!

Imi aduce aminte de emisiunea „Un zambet pe 16 mm”, de pe vremuri. faine poze. O zi frumoasa si un an plin de bucurii!

Ma bucur daca te-am facut sa zambesti. Asta era si intentia mea!

Inca e jacheta polar. Special pentru ce? :)) Foarte tare. Dar cum poate fi o saltea de bumbac 100% si de polistiren la fel? Eplicati-mi va rog ca nu inteleg. Unele imagini inteleg ca e pentru amuzament dar altele sunt strigatoare la cer….de prostie. :)) Mi-au placut macar am ras o portie buna.

Rasul nu face rau, asa ca e de bine!

Acum si eu ca carcotasul: zic la multi ani si pe urma zic si „dar..”… 4D n-are legatura cu geometria, e asa mai degraba ca un brand ca iata ce se zice la wikipedia (http://en.wikipedia.org/wiki/3D_ultrasound):
„4D fetal ultrasounds are similar to 3D scans, with the difference associated with time: 4D allows a 3-dimensional picture in real time, rather than delayed, due to the lag associated with the computer constructed image, as in classic 3-dimensional ultrasound.”
E ca reclama aia de la Dedeman: „ia-ti si tu nu stiu ce de la Dedeman daca tot i-ai cumparat ei nu stiu ce de nu stiu unde…” :))))

E adevarat, Teodorur, 4D nu are legatura cu geometria. De altfel, in geometrie nici nu exista 4 dimensiuni, ci doar 3. Asa cum ai citit si in wikipedia, ecografia 4D se refera la urmarirea in timp a evolutiei fatului, practic, cea de-a 4-a dimensiune fiind timpul. Asta are legatura mai mult cu fizica.
Dar mie mi s-a parut ciudata exprimarea: „ecografie tridimensionala 4D”. Daca ar fi scris „ecografie 3D si 4D”, sau „ecografie tridimensionala si 4D” nu mai aveam nimic de zis.

Mi-a placut reducerea de pret de la jacheta: este adevarat ca nu se vede tot noul pret, ci doar cifra initiala „1”‘ dar – intrucat nu cred sa faca in acest fel reclama la MARIRI de preturi, si NICI cu 1 (un) Ron nu cred sa vanda jacheta (mai degraba ar dona-o sponsorizare) – noul pret cred ca poate fi considerat a fi situat intre 10 RON si (mai degraba) 19,99 RON.

E o reducere semnificativa!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.