Dracul nu-i nici alb, nici negru

4

Postat de Geocer | in categoria Fără categorie | pe data de 28-01-2012

Joi dimineata m-a trezit apelul telefonului. Eram intr-un hotel, la Timisoara, linistit si fara griji. Urma sa vizitez o firma din zona, apoi sa plec spre casa. Vocea de la telefon era ingrijorata rau de tot si-mi transmitea niste informatii pe care eu nu prea reuseam sa le inteleg. ‘Dar tu nu te-ai uitat la stiri?’, m-a intrebat in final persoana care ma sunase. Nu ma uitasem, asta-i adevarul.
Am dat drumul la televizor si astfel am inceput si eu sa ma informez in privinta dezastrului din tara. Adevarul este ca macar aveam o scuza: acolo unde ma aflam eu, era soare.
Dupa ce m-a pus dracu’ sa ma informez, am inceput sa ma ingrijorez si eu. Ma tot gandeam la diverse solutii, la ce e de fãcut ca sã nu ajung ca bietii oameni pe care-i vedeam la televizor.
Pana la urma, mi-am luat inima-n dinti si mi-am zis: ‘fie ce-o fi, macar incerc marea cu degetul. Daca o sa vad ca nu se poate ajunge, ma intorc sau incerc sa gasesc la fata locului o solutie de a ma caza pana cand va trece acest infern alb (parca asa l-au numit la televizor).’
Asa ca am plecat la drum. Si am mers, si am tot mers, iar soseaua era neagra asa cum se spune ca ar fi ‘necuratul’, iar ‘infernul alb’ statea linistit si nu ma ataca in niciun fel, iar eu tot am mers pana cand, brusc, m-am oprit. Ajunsesem acasa!
Mananc si eu ceva ca omul sosit de la drum lung, imi desfac o bere si ma asez in fotoliu ca sa vad ce se mai intampla prin lume. Cand am vazut, iar m-am ingrozit. Mai ales ca, a doua zi, aveam de facut un drum pana la Bucuresti. Nu-l puteam amana, asa ca am plecat cu inima cat un purice. De intors m-am intors mult mai relaxat. Cu toate ca intalnisem si portiuni de drum mai proaste, pana la urma, nici dracul cel negru si nici infernul cel alb nu ma inghitisera.
In concluzie, eu zic ca e bine sa privim mai relaxati ceea ce ne arata astia la televizor si sa nu sarim la bataie doar din cauza ca niste soferi de TIR se plang pe la radio sau pe la TV ca nu li s-a mai dat voie sa circule. E o masura logica si normala, altfel chiar ca am fi avut toate drumurile blocate.

Comments (4)

bun venit! 🙂

Subscriu concluziei de final, George… Toate cele bune!

Ca sa-ti continui titlu:

dracu-i la teve
face legea-n vreme
în direct sau în reluare,
dar mereu cu gura mare 🙂

Noi sa fim sanatosi ca nameti au mai fost si altadata, ba chiar mai mari

„…o masura logica si normala”
Asa cred si eu.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.