În loc să-și alăpteze micuțele, umblă pe la televiziuni

10

Postat de Geocer | in categoria aberatii, tv, vedete | pe data de 05-01-2012

A apărut o noua vedetă TV: măicuța care a născut 2 gemene. Să le dea Dumnezeu sănătate, să crească mari și să fie fericite.
În mod normal, o astfel de știre s-ar da în maximum 10 rânduri prin pagina 4-5 a unui ziar și în vreo 2 minute în jurnalele televizate. Numai că la noi e ca la nimeni: oriunde te-ai învârti, numai despre călugărița care a născut 2 fetițe auzi și citești. În goana lor după senzațional, atât ziarele, dar mai ales televiziunile au făcut din această știre una de interes național. Numai aseară erau vreo 3 emisiuni pe această temă, iar la una dintre ele era prezentă chiar împricinata. La celelalte, invitații își dădeau cu presupusul. Despre ce? Despre cum se fac copiii?
Pe de altă parte, dacă a născut, eu știu că trebuie să stea în casă o perioadă. Nu neapărat la pat, dar mai liniștită. Și să-și alăpteze bebelușele. Nu să umble pe la televiziuni, unde practic n-are ce să spună! Să susțină că a născut ca Fecioara Maria, fără a avea ajutorul unui bărbat, i-ar fi imposibil. Și-atunci? La ce bun? Cred că în țara asta nasc zilnic mii de femei. De ce nu sunt toate invitate la televizor? Sau, na, măcar alea care fac gemeni să fie invitate. Ce are în plus, față de celelalte, această femeie, astfel încât să facem din ea o vedetă?
Eu cred că n-are absolut nimic în plus, deci de-aia zic: mare ți-e grădina, Doamne!

Comments (10)

Imensă, George. Numai gardul e prea mic, de-aia îl sar din ce în ce mai mulţi.

O sa ia exemplul si alte maicute…

Dragă Geocer,

La mulți ani!!!

Uite că și tu ai mai pus o cărămidă( nu am diminutiv) la construcția statuii, vezi, vorbești despre ea. Așa fac și respectivele ziare și televiziuni, vorbesc..cât să acopere spațiul acordat. Și lumea se uită, se uită și apoi comentează.
Și mă rog frumos, de ce te uiți la acele emisiuni? ( sper că știi de glumă, așa spui)

La multi ani, Gina. Da, si eu am pus o caramida. Dar la emisiunile alea nu ma uit, sa stii. Pur si simplu am trecut pe fiecare post in parte si am vazut despre ce se discuta.

incertitudini on 5 ianuarie 2012 at 18:01Ş
„…ai mai pus o cărămidă( nu am diminutiv)…”
Cărămijoară?

Pai ea ce are in minus fata de celelalte personaje ale mondenitatii romanesti ? Pe bine cunoscutul sistem…”Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie”…aparent s-au mai schimbat doleantele poporului…

Pai daca si dintr-o calugarita facem un personaj monden…

Stai linistit ca o sa apara si ideea Sfantului Duh, se coace in vreo redactie ;))

Hmm, mai stii?

bine ca e cine s-o ajute, multe renunta la copiii lor din lipsa unui suport moral si material, si e mare pacat….

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.