Nu cred!

3

Postat de Geocer | in categoria Basescu, Boc, De-ale mele, nastase | pe data de 31-01-2012

  •  Eu nu cred că manifestanții împotriva guvernului și a președintelui sunt manipulați sau plătiți de partidele de opoziție. Pur și simplu, s-a umplut paharul. Iar când se umple paharul, îți aduci aminte de toate picăturile (amare) care ți-au fost turnate în el.
  •  Nu cred nici că Băsescu ar avea 1 miliard de euro în băncile elvețiene, Elena Udrea, 1,5 miliarde, iar alți membri marcanți ai PDL, câte 4 miliarde (e un text care circulă pe net în care se susține așa ceva). Dar nici nu sunt atât de naiv încât să-i cred săraci și cinstiți.
  •  La fel cum nu cred nici că Năstase ar fi nevinovat în dosarul în care a fost condamnat la 2 ani de pușcarie. Am memorie destul de bună ca să-mi amintesc că guvernul pe care l-a condus era considerat un etalon al hoției și al corupției. Iar în 2004, așteptam cu toții să scăpam de el, așa cum azi abia așteptăm să scăpam de Băsescu și de Boc.

Cam semăn a Toma necredinciosul, văd eu!

Comments (3)

Semeni, dar nu esti singur. Subscriu la toate cele trei puncte, dar probabil ca presei si politicienilor nu le vine a crede ca ne-am saturat de ei. Ei bine, chiar ne-am saturat!

Daca manifestantii ar fi platiti de oarece entitati politice SIGUR n-ar protesta impotriva INTREGII clase politice actuale.

Chiar daca unii participanti la proteste STIU ca situatia lor personala N-ARE CUM sa se amelioreze (deocamdata) (decat cu riscul intrarii SI MAI TIMPURII in vrie a intregii societati romanesti actuale), au iesit in strada / piata ca sa se racoreasca (la figurat – desi ACUM se racoresc mai ales la propriu) strigandu-si neputinta si disperarea.

CUANTUMUL cu care s-a imbogatit fiecare nu numai ca nu-l cunosc, da’ nu-l pot nici estima (nestiind CATA importanta personala REALA are fiecare in treburile… clandestine), dar UNDEVA trebuie sa se regaseasca contravaloarea MACAR a metalului vandut din intreprinderi (INCLUSIV din flota) (MACAR la pret de fier vechi), SI banii care lipsesc din investitiile REALE (ci’ca) „facute” din banii nostri ai tuturor din perioada post-revolutionara, SI banii lipsa de la bancile care au falimentat (si de la – spre ex – Caritas), si O MULTIME de alte sume despre care se stie (este evident) ca n-au ajuns acolo unde se pretinde ca au fost trimise.
CE, la ora actuala nu platim NOI, populatia, pe factura pt curent, „taxa pt cogenerare” (pt dezvoltarea parcului PRIVAT eolian), pe cand „baietii destepti” care cumpara curent IEFTIN de la Hidroelectrica (care – in ani secetosi, cum este cel care-a trecut – cumpara (pt onorarea contractelor) curent SCUMP de la Termoelectrica pt a li-l vinde lor ieftin) nici nu se gandesc (nici ei, nici forurile de reglementare) sa plateasca asa ceva?!?
Cu Toma nu prea semeni – ala MACAR DUPA CE PUNEA MANA – TOT credea… 😛 😀 😆

Subscriu si eu la cele scrise/spuse de tine, George.
Din pacate, „ISTORIA SE REPETA”…
Din pacate…
🙁

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.