Programul FSN

6

Postat de Geocer | in categoria aberatii, iliescu, Pamflet | pe data de 20-01-2012

După cum știți deja (dacă ați citit cu atenție acest blog), tânărul revoluționar Ion Iliescu a creat Frontul Smurdului Național (FSN), formațiune care a decis să prezinte candidați proprii la următoarele alegeri. Azi n-a fost dat publicității programul FSN, așa că suntem în măsură să vi-l prezentăm în premieră națională și mondială. Asta deoarece (după cum deja v-am atenționat), reporterii noștri știu tot ce se întâmplă, dar mai ales ce nu se întâmplă.

  • Mai întâi se va da multașteptata Lege de Murături. Adicătelea, oricine are o datorie (mai ales la bănci) să nu mai aibă voie s-o plătească.
  • Apoi, se va da Legea de Jumări. Carevasăzică, cine n-are bani are voie să ia cât poftește dumnealui de la cel care are mai mulți ca el.
  • Urmează pe listă Legea de Tocăniță. Adică, statul va da fiecărui cetățean câte un autoturism gratuit. Cetățeanul trebuie doar să comunice în timp util ce marca și ce model preferă.
  • De asemenea, se va da și o Lege de Varză Călită. Asta înseamnă că între orele 18 și 20, cetățeanul va fi liber să facă ce dorește el, fără să mai țină cont de nicio lege. Libertate totală. Vrei să spargi o vitrină? O faci în intervalul orar menționat și nimeni nu-ți zice nimic. Vrei să-l bați pe vecinul de la 2, sau să-i spargi geamul cu pietre. Foarte bine, ești liber s-o faci între 18 și 20.
  • Dar să nu uităm Legea de Iahnie. Adicătelea, niciun cetățean să nu mai aibă voie să muncească. Patronii și statul îi vor plăti pe români ca să stea acasă și să plece în concediu. Cine va prins muncind, va fi aspru pedepsit!

Cu acest minunat program, FSN este aproape sigur că va câștiga alegerile. La urne, cetățeni!

Comments (6)

Se pot consuma, intr-o singura zi, astfel:
Dimineata: (Legea de) Iahnie. Ca sa tina pana spre pranz.
Pranz: (Legea de) Varza calita cu (Legea de) Jumari. Parca-i vad pe toti cum se ling pe bot de pofta.
Seara: (Legea de) Tocanita cu (Legea de) Muraturi. Provoaca sete… si pana dimineata, omu’ bea apa, asa ca intra intr-o noua zi mai mult decat satul.

aşa, aşa… 🙂 până facem primul milion de € tre’ să respectăm legile astea, pe urmă ne doare la bască de toate!

Da` eu cu cine votez, mon cher? Hâc! Sau mai stau faţă cu reacţiunea în piaţă? Că văz că încă nu se pupă…

Matale votezi cu stimabilul domn Galibardi.

Oare care guvern ar putea sa ne faca dupa cum ai scris?

Guvernul lui conu’ Leonida, evident.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.