Uite cine vorbeste!

4

Postat de Geocer | in categoria Basescu, iliescu, politica | pe data de 17-01-2012

Am 2 subiecte pe aceasta tema.
1. Ion Iliescu, alias mumia comunista, nici n-a iesit bine din spital ca a si aparut la televizor ca sa dea lectii de democratie. In 1990, cand tinerii manifestau in Piata Universitatii strigand ‘Jos Iliescu’, el ii numea golani, huligani, cumparati de partidele de opozitie si chema minerii ca sa-i snopeasca in bataie. Azi spune ca astfel de manifeatatii sunt perfect justificate si normale pentru orice tara democrata. Si condamna (bineinteles) reactia fortelor de ordine. Stau si ma intreb cat de prosti ne-o fi crezand Iliescu astfel incat sa-si permita tupeul de a face astfel de declaratii, ca si cand n-ar fi mancat usturoi niciodata in viata. Nu stiu cum or fi simtit altii, dar cand l-am vazut pe Iliescu la televizor in seara asta, la mine in casa a inceput instantaneu sa miroase a usturoi!
2. ‘Arafat este omul potrivit la locul potrivit’, a declarat azi Emil Boc, cu ocazia reinstalarii in functie a parintelui SMURD. Pai cat a trecut fratilor din ziua in care Basescu il balacarea in direct la televizor? Si cum ramane cu articolele alea de prin presa si de pe bloguri, articole ce urmareau compromiterea lui Arafat?
Macar mumia de Iliescu spera ca lumea a uitat ce-a fost acum 20 de ani, dar astia chiar cred ca ne pot prosti in fata cu tupeu si fara rusine!

Comments (4)

Nu mi se pare nimic nou. Am impresia ca ne trateaza cum ne-au tratat mereu… curiozitatea mea este de a vedea daca si noi ne lasam in continuare tratati la fel.

La cat de inceata a fost reactia romanilor in ultimii 22 de ani, tind sa cred, draga Roxana, ca o sa ne mai lasam mult timp tratati la modul actual. Se merge pe principiul: a fost, este si va fi.

Aşa este, George, aceiaşi oameni/personaje de mucava care îl jigneau pe Arafat în direct şi la oră de vârf (punându-şi lătrăii să scormonească prin contabilitatea smurd-ului) ies acum pe posturi, cu o lejeritate pe care aş numi-o dezarmantă dacă nu ar fi chiar periculoasă, pentru a ne spune că este „omul potrivit, la locul potrivit”.
Lecitină, le trebuie lecitină…

Iliescu era sub efectul sedativelor 😛
ca de obicei…

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.