Ajutați, dar aveți grijă pe cine

8

Postat de Geocer | in categoria arges tv, PDL | pe data de 18-02-2012

Organizația de tineret a PDL Argeș a anunțat, la televiziunea care aproape că le aparține, faptul că a început o campanie de strângere de ajutoare pentru sinistrații din Buzău și Vrancea. Iar liderul care a făcut anunțul a explicat în detaliu cum se vor petrece lucrurile: vor strânge la sediul lor din Pitești tot ceea ce aduc oamenii, vor sorta aceste ajutoare, apoi se vor deplasa la ISU din cele două județe și împreună cu reprezentanții acestei instituții vor merge din casă în casă, în comunele afectate, pentru a le distribui oamenilor necăjiți.
Credeți că vor rezista ei tentației de a-și face campanie electorală? Sunteți siguri că alimentele nu vor fi puse în niște pungi cu inscripția PDL? Sunteți siguri că nu vor strecura, în respectivele pungi, și câte un pliant frumos colorat în care să explice cât de bine au condus ei țara și cât de fericiți i-au făcut pe români? Eu, unul, nu sunt chiar atât de sigur că n-o vor face.
Tocmai de aceea zic: ajutați-i cât de mult puteți pe cei alfati la ananghie, dar aveți grijă să nu fie și vreun beneficiar secundar al ajutorului vostru!
Update: vad la televizor ca si PC a facut acelasi lucru. Ba chiar au aratat faptul ca ajutoarele sunt ambalate in pungi cu sigla partidului. Iata inca o modalitate de a face pomeni electorale.

Comments (8)

S-a deschis sezonu`…

Clar ca s-a deschis. Iar acum nici nu-i mai poate nimeni acuza ca-i cumpara pe votanti.

Off-topic: de vreo doua zile tot incerc sa intru pe net si nu reusesc – sau (mai precis) pare ca au conspirat impotriva mea netul si calculatorul: ma lasa sa intru pe net, dar (inainte de a apuca sa fac ceva, sau macar sa vad limpede) „ma dau afara”; am tot incercat la fiecare cateva (putine) ore, asteptand sa treaca week-end-ul ca sa pot apela (contra cost) la ajutor de specialitate, si au „tinut-o langa” asa tot dandu-ma afara – pana cand la un moment dat situatia pare ca „s-a reparat”, habar n-am CUM anume: la cea mai recenta incercare am si reusit, si (deocamdata) nu pare ca as mai avea vreo problema in acest sens.

Asemenea „pomeni electorale” ale partidelor pe contributia cetatenilor imi amintesc de bancul cu Bula care se prezinta acasa la profesoara lui si ii tot ofera cate-o suta de euro ca sa faca dragoste cu el („Doamna profesoara, daca faceti acum dragoste cu mine va dau acum. pe loc, aceasta suta de euro”) (ea acceptand fiindca in absenta sotului nu mai avea bani de trai) pana la concurenta sumei de o mie euro, bani pe care sotul profesoarei il insarcinase sa i-i inmaneze sotiei sale, dar pe rand, ca sa nu fie tentata sa-i cheltuiasca pe toti deodata si sa ramana fara.

Pe de alta parte, nici macar nu e logic sa te superi pe partide pt genul de pungi in care ambaleaza produsele: ACESTA este genul de pungi pe care le au la indemana (in cantitati suficient de mari) si de care pot sa se desparta fara regret in scop de donare – si cui nu-i convine n-are decat sa asigure EL (/EA) (/EI) alt gen de pungi, si sa SI preia cu totul activitatea de organizare (colectare, impartire pe pachete, ambalare, transport, distribuire etc) a acelor pachete cu ajutoare.

Am omis sa precizez ca de la al doilea paragraf am trecut „on-topic”.

S-a vazut cand ai trecut on-topic. Sper ca de-acum sa-ti functioneze cum se cuvine, atat netul cat si calculatorul.
Da, ai dreptate, daca doar pungile alea le au si ei la indemana, ce sa faca, saracutii?

Ironia este sesizabila si nici macar n-as putea sa spun ca-i cu totul nejustificata – da’-‘s curios CAM CUM ai proceda DUMNEATA dac’-ai fi pus in situatia lor…
(Este insa la fel de adevarat ca in acea situatie n-au ajuns fortuit sau la initiativa altora, ci EI s-au pus in ea…)*
* Dupa cum am mai afirmat, ma straduiesc sa fiu atat cat sunt in stare de echilibrat si de… nu neaparat de „obiectiv”, ca am si eu placerile si neplacerile mele – cu simpatii si cu antipatii cu tot – ca tot omul, da’ macar de nepartinitor – si CAM ASTA si este ratiunea atitudinii mele de vesnic „avocat al diavolului” (altii poate m-ar caracteriza – si NU pe nedrept – drept „Gica-contra”): sa incerc sa echilibrez in vreun fel o situatie care imi face impresia ca incepe s’-„o ia intr-o parte”.

Victor, multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt in locul lor. De fapt, cred ca n-as rezista, ca politician, nici macar o luna.

Nici eu n-as rezista. (De fapt, nu-mi place sa particip la mizeria asta politica nici macar in calitate de „comentator”, si nici macar de cititor „tacut”.)
Din fericire, (inca) nu suntem condamnati sa participam…

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.