Cica…

6

Postat de Geocer | in categoria Fără categorie | pe data de 03-02-2012

  1. … Roberta i-ar fi numarat ouale lui A Nastase. I-au iesit ‘fara numar, fara numar!’
  2. … Elena Udrea le-a recomandat manifestantilor sa puna mana si sa munceasca in loc de a demonstra in strada. Mi se pare normal: daca fraierii nu mai muncesc, lor de unde le mai vin banii?
  3. … Se face mare tapaj in legatura cu faptul ca Romania este pe alocuri blocata dupa ce a nins masiv, iar stratul de zapada este de cel putin 30 cm. Imi pare rau daca va dezamagesc, dar Franta se blocheaza complet daca se astern 5 cm de zapada.
  4. Hai sa fim sanatosi, ca eu nu mai ies din casa pana luni!

Comments (6)

Un vin fiert, nişte nuci, eventual şi o pâine de casă, viscol în ferestre şi căldură în cameră (asta în eventualitate în care nu vor fi probleme, cumva…).
Sănătoşi să fim, George!

Gata, s-a rezolvat cu vinul fiert.

La Timisoara pana ieri (vineri) dimineata nu ninsese quasi-deloc (doar intr-o dimineata am gasit „un deget” de zapada ninsa peste noape – la amiaza era deja topita – si de cateva ori fulguise firav, anemic (fara sa se depuna – se topea imediat), dar ieri dimineata era iarasi „un deget” de zapada si continua sa ninga cu fulgi marunti si desi, incat dupaamiaza era „o schioapa” de zapada (si ninsoarea nu dadea semne ca ar fi avut de gand sa se domoleasca) iar azi-dimineata aveam vreo 35 – 40 cm de zapada. (BINEINTELES ca – in „buna” traditie romaneasca – „autoritatile locale” au fost „luate prin surprindere”: primul „plug” a fost vazut pe strada dupa vreo 10 ore de cand ningea.)
Si pt ca TOT suntem noi, „far-westul”, „mai altfel”, pana acu’ vreo doua zile (cand la voi era ger) la noi ziua (si – la inceput – chiar si noaptea) temperatura era in jurul punctului de inghet, iar acum, cand la voi se incalzeste, noi avem temperatura maxima zilnica de minus 9 – minus 10 grd.

– Cum, toata lumea stia ca va ninge, doar autoritatile din Timisoara nu stiau?
– Ba stiau si ei, de-aia s-au si grabit sa ajunga acasa inainte de a se bloca traficul.

😀

[…] Marin, Cris-Mary, Tu1074, Calin Hera, Nea Costache, Madi si Onu, Cosmin, Costin, Cristian, Flavius,Geocer, Gina, Altcersenin, Like this:LikeOne blogger likes this […]

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.