Îndrăgostiți din toate țările, uniți-vă

13

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele, ziua indragostitilor | pe data de 14-02-2012

A sosit ziua cea mare, ziua mult-așteptată, ziua în care vă puteți declara fără nicio reținere dragostea pe care o simțiți față de persoană iubită. Așa că, nu mai stați pe gânduri: dați buzna în magazine și cumpărați-i un cadou. Apoi, invitați-o la un restaurant, la o cină romantică. Cumpărați-vă un certificat de căsătorie valabil 24 de ore și mergeți la un concert organizat special de ziua îndrăgostiților. Mai pe scurt, cheltuiți! Cheltuiți cât mai mulți bani, doar de aceea a fost inventată această zi de către comercianți.
Hai, dați-i drumul, ce mai așteptați?

Comments (13)

=)) Norocu’ meu ca n-am treaba cu Valentin asta. Din cauza astora ca mine si ca tine scad vanzarile, vezi cine duce economia de rapa??! Noi =))

Nu numai ca o ducem de rapa, dar chiar o subminam. Rusine sa ne fie!

Despre CE era vorba? 😛 („Ma bag” si IO la subminare…)

Era vorba despre ziua indragostitilor, o ‘sarbatoare’ creata in mod artificial de catre comercianti ca sa-si creasca incasarile. Valentainsdei, parca asa-i zice.

Avea si „zambaretul” ala un rost, de l-am pus acolo. Nu ca n-as sti despre ce-i vorba – da’ DESPRE CE-‘i vorba?
(Mi se pare atat de aiurea sa ai nevoie de o zi anume, una mai „speciala”, ca sa poti spune o vorba buna persoanei iubite, sau ca sa-i poti cumpara un cadou, sau ca sa-i poti aduce flori… In celelalte zile ale anului CE faci? Te-‘ngropi in nepasare?)

Poate ca singura „ratiune de a exista” cat-de-cat… rationala a unei asemenea… idei este ca ofera ocazia chiar si celor mai… timizi de a se exprima mai liber, si chiar si celor mai… sfioase (aparent reticente) sa „cedeze” (mai ales avand si… „scuza” acelui „certificat de casatorie” – oricat de… perisabil, de provizoriu, ar fi el).

Eu am scris aproximativ aceleasi lucruri acum circa 3 ani. Daca o sa mergi pe arhiva, in februarie 2009, o sa gasesti in mod sigur articolul.

Da, multumesc, am fost si-am vazut.
Da’ CE-i cu penuria aia de comentarii pt acea perioada? Anume la ACEL articol sunt f’o cateva, ulterioare (de peste f’un an), da’ la articolele de prin jur (ca data)… neam! Chiar nu „te” comenta nimeni? Ca blogu’ avea deja peste un an vechime…

Pana prin ianuarie 2009 scriam pe o platforma de la yahoo si nu ma citeau decat vreo 2-3 persoane. Abia atunci m-am mutat pe blogspot si am inceput sa mi-l promovez. Acum, iar nu prea mi-l mai promovez, ca nu am timp.

Am inteles.
Si bine ca ai macar timp sa scrii pe blog ca sa-l intretii, ca sa nu-l lasi sa „moara”, sa nu se stinga usor-usor in uitare. Las’-ca pt promovare nu-i timpul pierdut, poti s-o mai reiei ulterior, cand presupunem ca te vei mai elibera.

Ma ierti ca-mi „bag nasul” in bucataria dumitale interna, da’ eu cred ca este atat de fain alcatuita (de mica) reducerea dimensiunilor casetei-text odata cu cresterea „rangului” raspunsului, incat e pacat sa nu permiti inca vreo cateva ranguri in plus (poate chiar inca vreo 5, cate sunt acuma) – daca tema aleasa o permite; EU cel putin ASA as face, in locul dumitale.

Bine domnule, gata, am facut-o si pe asta cu firul de discutii mai lung.

Multumesc!
Era pacat… Spatiul permite (mai este MULT loc de-‘ngustat) iar noi IO-TE – CAT „ne-‘ntindem”.

Am pornit!!!

Cristi, tu ai voie!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.