Nu-i mai plângeți, că nu sunt morți

5

Postat de Geocer | in categoria aberatii, alegeri, tv | pe data de 15-02-2012

Seară de seară, televiziunile ne transmit imagini din locuri izolate din cauza zăpezii, fără a uita să amintească numărul morților din acele zone, oameni decedați din cauze naturale, că doar zăpada și gerul sunt venite de la natură, nu?
Rudele se inghesuie să-i jelească, uneori chiar și în fața camerelor de luat vederi, că doar e trendy, nu? Vorba cuiva: În ziua de azi, dacă nu apari la televizor înseamnă că nu vrei.
Bun, nu despre asta vroiam să vorbesc aici. Vroiam să le consolez pe rudele îndurerate, de fapt. Nu e cazul să vă plângeți morții, căci veți observa cu stupoare că v-ați înșelat și n-au murit. Punem pariu că la alegerile din vară, dar și la cele din toamnă, cei pe care-i plângeți acum vor merge la urne și vor vota?

Comments (5)

au… asta chiar a fost rautacioasa!!!!

Cam ca un vitriol!

A propos strict de modul de exprimare, TARE ma-‘ndoiesc de faptul ca vor si merge la urne. MULT mai putin ma indoiesc de faptul ca votul lor va fi „exprimat” – si contabilizat – impreuna cu votul MULTOR altor absenti din INDIFERENT CARE motiv.

Da, corecta observatia. Nu vor merge la urne, dar vor vota.

Un picut cam dur, dar ce sa-i faci :(, realitatea ne face sa ne gandim la tot felul de posibilitati…si nu ar fi prima data cand s-ar numara si cei decedati…

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.