Reporterul care vorbeste cu mortii

7

Postat de Geocer | in categoria realitatea, tv | pe data de 11-02-2012

Ionel Danca este un realizator Realitatea TV care, de obicei, isi face emisiunile din studiou. Nu stiu de ce si cu ce ocazie, a fost trimis ca reporter de teren intr-o comuna din Vrancea (Caiata se numeste), comuna care a fost si inca este ingropata in zapada.
Toate bune si frumoase, oamenii erau adunati in mijlocul comunei si asteptau camioanele cu ajutoare. Si ca treaca mai repede timpul pana la sosirea acestora, stateau si ei de vorba, in direct, la televizor.
Un reprezentant al autoritatilor locale se umfla in pene si zicea ceva de genul: „noi, totusi, n-am avut morti din cauza conditiilor meteo. Decesele care au fost, au fost din cauze naturale”. La care, stimabilul reporter sare in sus si zice: „Da. Morti din cauze naturale, inghetati de frig la ei in case. Am stat de vorba cu ei si mi-au spus ca…”. N-am putut sa urmaresc mai departe reportajul, caci m-a napadit rasul.

Comments (7)

=)) Vaaaai, cum am ratat tocmai faza asta! Asa-mi trebuie, daca fac zapping printre programele tv.

Din intamplare am ”prins-o” si eu, ca altfel nu prea eram atent la ce ziceau ei

Pai cred ca aveau dreptate amandoi: oamenii intr-adevar de frig murisera la ei in case (in aceasta privinta te cred pe cuvant cand il crezi pe cuvant pe reporter, ca n-am fost acolo ca sa verific), da’-‘ntradevar frigul DIN CASE nu intre „conditiile meteo” se inscrie, ci doar eventual intre conditiile socio-economice.
ALTCEVA ar fi fost daca oamenii ar fi murit de frig pe strada, sau la camp, sau la padure, sau prin curte… ACOLO – DA, acolo ar fi fost vorba despre conditii meteo…

Pai in privinta bietilor oameni care murisera de frig, e clar ca aveau dreptate. Eu am ras cand a zis Danca „am vorbit cu ei’. O fi facut spiritism.

Mda… UITE-ASA iti joaca feste deficientele de exprimare!
(Eu asta corectasem (mental) automat, instinctiv, la „am vorbit cu supravietuitorii”.)
Se pare ca si mie imi joaca feste ora postarii, de nu remarcasem ACEASTA greseala. (Pur-si-simplu nu-mi „cazuse fisa”.)

Se mai intampla.

I-ai vazut in dimineata asta ce preocupati erau vrancenii pentru concetatenii lor. Becali s-a trezit singur in Focsani, iar ceilali, „la caldura”, cum spunea bine premierul.
Si asta la ora 9.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.