Sa-i amendeze dom’le!

18

Postat de Geocer | in categoria haioase, tv | pe data de 12-02-2012

Tot de la Vrancea mi-am primit si in seara asta portia de ras. Reporterul se afla intr-o comuna din acest judet (nu i-am retinut numele) si statea de vorba cu un localnic caruia-i spunea ca la CJ acea comuna figureaza in continuare ca fiind izolata, cu toate acestea drumul fiind deszapezit. Iar omul din sat ii spunea ca drumul a fost curatat de catre un patron din localitate, patron care dispune de niste utilaje pe care le-a pus la treaba fara sa mai astepte interventia celor de la judet.
Reporterul explica, apoi, ca patronul respectiv nu a dorit sa fie filmat pentru ca se teme de controale. Pai nu e normal, dom’ patron? Matale nu stiai ca nicio fapta buna nu trebuie sa ramana nepedepsita in regimul Basescu? Eu zic sa se autosesizeze DNA-ul, Garda Financiara, Garda de Mediu si toate celalalte institutii de represiune si sa-l ia la cercetat. Sa vedem daca avea autorizatie ca sa distruga un element natural al mediului (zapada), sa vedem daca nu cumva a inregistrat pe firma cheltuielile cu deszapezirea, in felul acesta miscorandu-si profitul si implicit impozitul platit catre stat si sa vedem daca nu cumva i-a dat spaga primarului ca sa-l lase sa deszapezeasca.
Pai nu?

Comments (18)

corect 🙂

E suficient sa-l puna sa declare de unde are motorina…

…si din CE fonduri a fost achizitionata.

Geo,
Vezi tu să nu ni se întâmple și nouă vreo boacănă , doamne, ferește! că uite cum își mai face de cap făurarul..

Eu sunt aproape blocat la Maracineni. Nu stiu daca voi ajunge acasa in seara asta. O sa dorm pe scaunul de la birou.

ai reuşit să-i suni pe ai tăi?

…sau – daca nu – macar un mail, un mess, un skype etc – AI TRIMIS? STIE cineva (dintr’-„ai tai”) de soarta ta?

Gata, gata, am ajuns. Am baut si un vin fiert.

Am reusit sa ajung acasa cu bine. Sa vedem ce-o mai fi maine.

Victor, uite: „Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat că începând cu ora 15:30 a fost închisă circulaţia pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti din cauza vizibilităţii scăzute. Începând cu ora 17:20 s-a deschis traficul pe A1 Bucureşti – Piteşti” de aici
probabil e în drum spre casă
dă de veste, George, când ajungi la un pahar de vin, ca să treacă frigul!

S-a rezolvat. Hai noroc!

Ai scapat de dormitul pe scaun… (Sau?)

Am scapat de dormitul pe scaun, dar am dormit pe presul din fata usii 🙂

Macar ai putut sa te faci colac, precum orice motan cumsecade… (Macar ti-au pus si-o farfurioara cu lapte nesmantanit?) 😛

Mi-au dat doar o halba de bere.

Bun-năăăăăă… (FOARTE buna si aia – daca n-ai baut-o cam deodata cu vinul fiert mentionat intr-un alt comentariu, ca altfeeeel… rezultatu’-‘i limpede: „Da-i cu bere – da-i cu vin, da-i cu vin – da-i cu bere… Eu CU CINE votez?”)

De fapt, vin fiert n-am baut!

yeeee! 🙂 bravo!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.