Am întâlnire cu niște criminali

1

Postat de Geocer | in categoria lansare | pe data de 01-03-2012

De curând am primit pe facebook o invitație ciudată. Cică: „Veniți să vă întâlniți cu autorii de crime din România!”. Și mi se specifică faptul că această întâlnire va avea loc vineri, la ora 19.30, în foaierul teatrului Davila. Din câte știu eu, autorii de crime se mai numesc și criminali, iar în România să tot fie câteva mii, la ora actuală. I-or putea aduce pe toți? N-aș crede, că foaierul teatrului nu e chiar așa de încăpător.
Apoi, citind lista invitaților, m-am dumirit: n-or să fie decât vreo câțiva. Hai să vi-i spun, dacă tot i-am aflat.
În primul rând, este vorba despre Oana. Eu o știam că e „criminală”, dar păstram informația drept confidențială. Acum, dacă tot s-a dat de gol, confirm și eu acest lucru. Și mai vine o criminală: Monica Ramirez, dansatoarea de zumba!
Criminalul domn George Arion îmi este dator cu un autograf pe o carte de poezii pe care mi-a trimis-o prin poștă (am câștigat-o cinstit, cerându-i-o pe blog), dar pe care a „uitat” să o semneze.
Celălalt criminal este Bogdan Hrib fără de care astfel de evenimente n-ar avea loc niciodată. Iar la final am lăsat-o pe junioara Andra Pavel, cea mai tânără criminală de pe meleaguri argeșene.
Deci, să nu spuneți că nu v-am zis: vineri seara ne vedem cu o parte dintre criminalii români.

Comments (1)

Ce feste-‘ti poate juca scrierea prescurtata… (Este NORMAL ca ASA sa se intample atunci cand in loc de „crime-stories” scrii doar „crime”.)

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.