Piteștiul e mult rămas în urmă

9

Postat de Geocer | in categoria haioase, pitesti | pe data de 12-03-2012

 De curând, mi-am descărcat pe tabletă aplicația PresaOnline pentru Android. Mi s-a părut interesant ca dimineața, la o cafea sau la un ceai, să citesc principalele titluri de prin ziare, să aflu ultimele noutăți din diverse domenii. Printre altele, am posibilitatea să aflu și cum se prezintă vremea în cele mai importante orașe din țară. Bineînțeles că am căutat să văd ce arată pentru orașul meu. În felul acesta am făcut constatarea din titlu: din punct de vedere al vremii, Piteștiul este rămas în urmă cam cu 2 ani și jumătate. Să sperăm că doar din punct de vedere al vremii și doar pe PresaOnline. Iată și un PrintScreen.

Comments (9)

George, se poate spune (în felul acesta) că nici nu mai îmbătrâniţi şi aveţi permanent o toamnă lungă şi frumoasă…

Hehe, bine-ar fi!

Or fi pierdut localizarea orasului pe harta :)), sau nu au putut face update-uri din cauza exploziilor solare ? :))

Ti-am vazut blogul din greseala… O cam arzi pe aratura… Te plictisesti sau care e motivul si ratiunea acestui blog? Sunt multi plictisiti ca tine ,cand aveti de gand sa iesiti din blogosfera,ca ce faceti voi aici e frecangeala pe scurt… Chipurile…. intelectuala!

Mai bine nu-l mai vedeai (la blog ma refer)!

Aferim ,tu ! Mai bine nu-l vedeam ! Sau si mai bine daca n-ar fi fost ,bre !D`a,daca tot intraram in vorba, esti `frun taran pripasit lovit de bloguiala???Hai fi sincer…
Te rog,satisface-mi aceasta„ croizitate„ …Nu lasa o femeie nevinovata nesatisfacuta ca nu e frumos…bre!

Da, sunt un taran pripasit, cum zici tu. Te deranjeaza cu ceva „bloguiala” mea? Ca n-am prea inteles ce-ti doreste „schinarea”!

Sa-mi fie cu iertare ”coana gia din trivale”, dar n-am inteles cu ce-ti impiedica mersul normal, blogul omului. Probabil ca, din cauza blogului aici de fata, n-ai mai gasit paine la chiosc (sau de unde oi lua paine dumneata), si te-ai pus cu surle si trambite pe capul omului. Mahalaua te-a izgonit cumva si-ai descoperit internetul din intamplare? ,, Fii” sincera (ca asa se scrie, bre cucoana, bre)!
Nu cred ca avea Geocer nevoie de ajutor, da s-a intamplat sa-ti citesc ineptiile lasate la comentarii. Din cauza asta am postat si eu pe aici.
P.S. ,,Coana gia din trivale”, poti sa-mi spui si mie ce ti se intampla cand vezi vacile zburand la joasa inaltime? Poti? Hai ca e un raspuns logic, iar tie ti se potriveste din plin. Spune-l!

Coana gia din trivale n-a vazut vacile zburand la mica inaltime,ca ea nu e taranca. E pitesteanca de-a noastra din popor, iar la Pitesti doar ciorile zboara la mica inaltime.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.