Erată!

4

Postat de Geocer | in categoria Franta | pe data de 04-04-2012

În cele două articole în care am preluat și tradus de pe site-ul http://cherpresident.yahoo.fr câteva dintre propunerile pe care cetățenii de rând le fac celui ce va fi ales în această primăvară președinte, am sugerat, ba chiar am spus-o direct, cum că primul tur va avea loc pe 1 aprilie. Eroare, de trei ori eroare.
De fapt, primul tur al alegerilor prezidențiale de anul ăsta din Franța va avea loc pe data de 22 aprilie, iar cel de-al doilea pe 6 mai. În concluzie, francezii încă mai au timp pentru sugestii, iar dacă voi mai avea și eu timp să le citesc, poate că voi mai găsi câteva demne de a fi publicate aici.
A bon entendeur!

Comments (4)

Nu pot sa ma abtin ,stimabile semidoct…Taci, daca nu stii ce draq` sa scrii! Trezeste-te odata ! „A bon entendeur!„
Incearca totusi romaneste !

Gie, vezi-ti de treaba ta si nu te mai baga ca musca-n lapte!

UITE ca le iesise „poisson d’avril”-ul! PE DUMNEATA (si prin intermediul dumitale – SI pe noi) io-te c’-au reusit sa ne „duca”. (Sau „ti-a iesit” dumitale sa ne „duci” pe noi cu acel „1 aprilie”?)

Pe site-ul respectiv este un numarator de zile. Nefiind atent la ce numara, am crezut ca indica zilele pana la alegeri. De fapt, indica zilele ramase pana la data la care ideea cea mai de succes a lunii va fi premiata. Asa s-a nascut confuzia.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.