Flautul de aur vine la Pitești

4

Postat de Geocer | in categoria muzica, pitesti | pe data de 24-04-2012

Și e vorba de aur masiv, 18K, nu de cine știe ce tinichea!
Țin să vă anunț în mod oficial că sunt posesorul unei invitații pentru 2 persoane la spectacolul de la Casa Sindicatelor din Pitești, spectacol ce face parte din Turneul Național „Flautul de aur”. Turneul începe la Brașov, continuă la Pitești, apoi la Reșița, trece prin București și se termină la Caracal.
Flautul despre care v-am pomenit este fabricat de către firma Muramatsu din Japonia, firmă ce-și personalizează fiecare instrument pe care-l produce, în funcție de artistul căruia-i este destinat și abia după ce specialiștii firmei ascultă și privesc ore în șir înregistrări cu respectivul artist. Și mai are ceva deosebit, acea firmă: toți angajații știu să cânte la flaut, ba mai mult, sunt trimiși să ia lecții la cele mai importante școli de profil din lume.
Și-acum să vă spun câteva cuvinte și despre proprietarul flautului. Practic este singurul artist român care deține un astfel de instrument, se numește Ion Bogdan Ștefănescu, are un master la o universitate din Illinois (SUA) și este doctor în muzică.
În acest turneu, va cânta alături de pianistul Horia Mihail, la rândul sau un artist foarte talentat și titrat.
Spectatorii vor avea ocazia să se delecteze cu mai multe sonate pentru flaut și pian, sonate aparținând unor mari compozitori ai lumii (Bach, Mozart, Dvorac, Poulenc etc.).
Pentru cei care doresc mai multe informații, iată și un link către site-ul oficial al turneului

P.S. Mulțumesc Băncii Leumi, unul dintre sponsorii evenimentului, pentru invitația despre care vorbeam la începutul articolului. Nu sunt clientul lor, tocmai de aceea faptul că s-au gândit la mine este și mai măgulitor.

Comments (4)

un regal! audiţie plăcută! 🙂

Multumesc, Irina!

Extraordinar… Un spectacol ce nu trebuie ratat!

Imi plac deopotriva flautul si pianul, pe Ion Bogdan Ștefănescu inca nu am avut ocazia sa-l cunosc, insa am asistat la multe concerte la care a participat artistul Horia Mihail (impreuna cu orchestra sau grupul Trio, alaturi de Alexandru Tomescu si Razvan Suma) si este, intr-adevar, un adevarat virtuos.

Nu pot decat sa va urez: Auditie placuta!

Diana

Ion Bogdan Stefanescu este fiul actorului Eusebiu Stefanescu.
Multumesc pentru urare. O sa-l iau si pe Andrei.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.