Șapte chestii care încă nu s-au spus despre nunta lui Pepe

2

Postat de Geocer | in categoria aberatii, haioase, Pamflet | pe data de 21-04-2012

Măi fraților, mi se pare mie sau chiar e adevărat că nici măcar nunta lui Iri cel viri cu doamna Pink n-a fost așa de intens mediatizată, precum cea a lui Pepe cu Pastrama lui? Și totuși, deși transmisă în direct, în reluare, comentată și bârfită, iată că anumite lucruri care au legătură cu această nuntă tot n-au ajuns la urechile marelui public. În premieră mondială, veți putea citi mai jos niște informații pe care nicio televiziune n-a reușit să le afle încă!

  • Știați că CNN a vrut să achiziționeze dreptul de a difuza în direct nunta lui Pepe? Din păcate, demersul a fost tardiv, căci PROTV-ul le-o luase înainte!
  • Ați observat că la nuntă a participat și Băsescu? Era deghizat în barman și turna tot timpul băutură în pahare. Se pare că o mare parte dintre acestea au fost golite chiar de el.
  • Știați că Raluca Pastramă e doar mamă purtătoare, adevărata mamă a copilului ei fiind Oana Zavoranu?
  • Sunt sigur că nici măcar n-ați bănuit că socrul mic a venit la nuntă însoțit de amantă, o tânără de vreo 20 de ani. Tocmai de aceea a răsturnat sacoșa de bani pe masă, spre sfârșitul petrecerii: ca să-i arate domnișoarei cât este de potent.
  • Încă n-ați remarcat faptul că nunțile se fac, la români sâmbăta sau duminica, iar la țigani, joia. Pepe și Raluca din ce nație or fi, dacă au făcut-o miercurea?
  • Invidios pe succesul înregistrat la TV de nunta lui Pepe, Columbeanu și-a șoptit în barbă că o să doboare în curând acest record de audiență. Astfel, el a pus ochii pe sora miresei și a decis ca naș de cununie să le fie Dan Negru ca să-i dea în direct la „Te pui cu blondele?”
  • După ce a oficiat cununia, Piedone a făcut un control fulger la restaurantul unde urma să aibă loc nunta. Astfel a descoperit faptul că șampania franțuzească cu care urmau să fie tratați nuntașii avea o etichetă discretă pe care scria „Made in China”. Întregul lot de marfă a fost confiscat, urmând a fi valorificat de către Piedone după înlăturarea etichetelor.

Comments (2)

ha, ha, haaa…
mulţumim pentru secretele de culise! 🙂

Astea da „secrete”!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.