Am ajuns un fel de cetățean turmentat

4

Postat de Geocer | in categoria alegeri, PDL, pendiuc, pitesti | pe data de 16-05-2012

Mai sunt doar câteva săptămâni până la alegerile locale, iar eu tot stau și mă întreb, precum celebrul personaj caragielean: „Dar eu, eu cu cine votez?”
Nu-l mai vreau pe actualul primar din mai multe motive pe care n-am chef să le dezvolt pentru că sunt destui care, în această perioadă, scriu despre ce-a făcut și ce n-a făcut Tudor Pendiuc. Așa că mi-aș fi dorit un candidat în care să pot avea încredere. Măcar până ajunge primar!
Ei bine, n-am avut noroc!
Din principiu, nu pot vota un candidat de la PDL, nici unul de la PP-DD, nici de la UNPR și nici de la PRM. Și-atunci, ce-o să fac? Mă mai duc la vot, sau stau acasă, beau o bere și zic c-am fost?
Încă nu m-am decis, dar în privința asta mai am destul timp de gândire. Oricum, sunt convins că Pendiuc va câștiga (din păcate) încă un mandat. Păcat!

Comments (4)

Teoretic, cu cel care are cele mai multe şanse să primească fonduri de la centru. Problema, mmda, e că nu ştim cine va fi la centru. Până la urmă berea e singura absolut certă. Noroc! 🙂

Si daca nu ma duc, profita unul din comisie de neatentia celorlalti si ma pune prezent, dupa care introduce in urna un buletin stampilat pe candidatul sau. Hic!

George, rezultă foarte clar că încă nu s-a schimbat nimic în bine, iar alternativa tinde către zero.
Pe de altă parte, o să bei bere supra-taxată/impozitată etc.
Nici turmentarea nu va mai fi ce-a fost! 🙂

N-ai cu cine (vota). Niste tarani!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.