6

Eu nu-l văd prea bine pe premierul Ponta

Posted by Geocer on 2 mai 2012 in politica, PSD |

Nu știu de ce, dar îmi pare puțin cam naiv când îl aud vorbind despre cinste, corectitudine, respectarea legislației, toleranță zero față de corupție și așa mai departe.
Dacă n-ar avea în spatele său un partid (PSD) cunoscut ca adăpostind mai bine de jumătate dintre baronii locali din țară și dacă n-aș ști cât de „flămânzi” sunt aceștia, după atâția ani de opoziție, mai că l-aș crede. Dar nici nu-și formase bine guvernul, că unii dintre baroni au și început să se frece satisfăcuți pe burtă (cine-a văzut baron fără burtă?) și se pregătească de jaf!
Nu l-ați auzit pe Nicușor Constantinescu, de la Constanța? Că a fost el și a vorbit cu Ponta și o să facă și o să dreagă și lasă că se ocupă el cu Mazăre… N-am înțeles în ce calitate se amestecă el și Mazăre în programul de guvernare al lui Ponta.
Nu l-ați văzut și pe Adrian Năstase? Imediat a apărut la televizor ca să ne spună el cum va fi și ce va fi, deși nu-l întrebase absolut nimeni, nimic. Dar pe Felix Voiculescu l-ați văzut? Și el a dat fuga la una dintre Antene ca să spună ce-o să pățească Băsescu, acum că ai lui au venit la putere.
De-aia zic: poate că, în naivitatea sa, Victor Ponta o fi crezând că va putea să facă un program de guvernare corect și să se țină de el respectând atât legea cât și pe oamenii pentru care muncește acolo, în fruntea guvernului. Dar ce te faci cu ceilalți? Îl vor lasă ei pe premier să conducă așa cum își dorește? Sau or fi început deja să intervină pentru câte un ciolan mai mare sau mai mic? Mie mi se pare mai plauzibilă a două variantă.

6 Comments

 • gina spune:

  Vom trăi și vom vedea.

 • Claudia spune:

  Eu cred ca desi USL-ul s-a tot agitat in opozitie, nu si-a dorit cu adevarat guvernarea. Cine si-ar dori-o in vremuri grele cand oamenii sunt mai greu de pacalit datorita nemultumurilor?
  Dovada sta faptul ca inainte de motiune Ponta a zis ca sunt pregatiti pentru toate variantele, dar cu toate astea, i-a luat aproape o saptamana sa „adune” ministri. Sau poate nu i-a adunat ci a fost o licitatie… cand vine vorba de baroni locali psd-ul a stat bine mereu.

 • irina spune:

  e sita nouă încă…
  partea bună e că nu are timp să se învechească prea mult. partea naşpa e pentru noi abia peste şase luni, că i-am văzut pe aproape toţi ce pot.

  • Claudia spune:

   Asta cred si eu Irina, ca va fi greu la vot – n-o sa mai avem cu cine vota si vom fi si destul de treji dupa atatea masuri… de austeritate.

 • Geocer spune:

  Ma uit la mine, la Pitesti, in privinta alegerilor locale. Nu vreau sa-l votez pe actualul primar ca-i ajunge cat a stat in fruntea urbei. Dar nici pe candidatul PDL nu vreau sa-l votez, din principiu. Si-atunci…”eu pentru cine votez?”

 • […] Am mai citit despre  schimbare pe blogurile: Teo Negura, Ioan Usca, GEOCER, Daniel Tudose, […]

Comments are closed. Would you like to contact the author directly?

Copyright © 2007-2019 Blog Geocer All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.