Trai neneacă pe banii babachii

3

Postat de Geocer | in categoria pitesti, politica | pe data de 04-05-2012

Uite-așa află omul prea târziu despre niște chestii interesante. Ce să fac, dacă eu de 1 mai m-am dus la țară și m-am apucat să fac singur un grătar, cu mici cumpărați de la Carrefour? (Nu sunt buni, să știți. Se sfarmă când îi frigi). Mai bine rămâneam la Pitești și mă duceam pe Platoul din pădurea Trivale ca să mănânc mici și să beau bere pe gratis.
A fost pomană electorală la Pitești, nu știați? Au dat de mâncat și de băut Mircea Andrei (senator PDL, candidat la Președinția CJ Argeș) și Daniel Dragomir (candidat PDL la Primăria Pitești). Cică ar fi participat vreo 5000 de persoane, atât din Pitești cât și din împrejurimi. A fost bairam mare, cu muzică, mici, bere, toate moca.
Primul meu impuls a fost să calculez costurile. Păi dacă 5000 de persoane au mâncat câte 3 mici, iar un mic costă 2 lei, atunci micii au costat 30 000 de lei. Dacă au mai băut și câte 2 pahare de bere, iar paharul costă 2,5 lei iacătă încă 25 000 de lei. Or fi mai costat și muzicanții vreo 15 000 de lei, ajungem la 70 000 de lei.
Întrebarea logică a fost „de unde frate atâția bani pentru pomană electorală?”. Apoi m-am lămurit! Am mers pe site-ul senatului și am citit declarația de avere a senatorului Mircea Andrei. Păi numai în depozite la diverse bănci din Elveția și România deține peste 5 milioane de Euro. Nu mai pun la socoteală terenuri, case, apartamente, bani dați cu camătă sau mărunțișuri de pe la casa omului (bijuterii, ceasuri, timbre, tablouri), că n-are rost.
Ce s-o mai lungim? Omul e avocat, iar un avocat știe cum să facă bani. Așa că mărunțișul ăsta de 70 de mii de lei e chiar un mizilic, nici n-are rost să-l mai comentăm!

Comments (3)

Nu mai fi supărat, că eu aflu de la tine de petrecerea asta (i)epocală, deși locuiesc în Trivale.
De unu mai, am petrecut la țară și iată ce am aflat http://incertitudini2008.blogspot.com/2012/05/la-rovine-in-campii.html
Ce zici, a meritat să nu știu de mititeii de Pitești și să văd un istoric asfințit de soare pe locul unde și-a pierdut Baiazid sulița?
Și acum, urmează să te cert, că nu prea-mi treci pragul- respectivii domni, care au făcut pomana cu mici și bere, m-au „felicitat „ de Sfântul Gheorghe, sic!! pe tine nu, deci m-au felicitat, amintindu-mă că ei aspiră la niște fotolii înalte din primărie..așa-i că nu prea îți mai arde de glume?

Am citit articolul in care povesteai ca te-au felicitat de Sf. Gheorghe. Pe mine n-au binevoit sa ma felicite!

Trebuie sa fii pe faza!!!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.