Văicăreala Antenelor

6

Postat de Geocer | in categoria tv | pe data de 29-05-2012

Pe oricare dintre canalele TV ale trustului Intact ai vrea să te uiți, imediat îți atrage atenția un text curgător care te anunță că firma RCS-RDS a scos în mod abuziv Antenele și GSP-TV de pe platforma de satelit Digi. Dincolo de conflictele dintre cele 2 trusturi, eu am înțeles că până la urmă, chiar CNA-ul a fost de acord cu această soluție, având în vedere faptul că Intact cerea o sumă importantă de bani pentru retransmisia canalelor sale. Și am mai citit o știre: și UPC-ul a făcut cerere la CNA pentru a i se aproba scoaterea din grila sa de pe satelit a acestor televiziuni, din același motiv.
Eu gândesc din punctul de vedere al consumatorului final și mie nu mi-ar conveni ca mâine să mi se mărească abonamentul la cablu (sau la satelit), din cauză că Antenele cer un purcoi de bani firmei care-i retransmite. Pentru că e clar că RCS-RDS n-ar da din buzunarul propriu acei bani, ci ar scumpi abonamentele.
Așa încât, eu nu prea cred că văicăreala celor de la Antene va avea vreun impact pozitiv pentru ei. Dar dacă doar atât sunt în stare să facă, putem noi să le cerem mai mult?

Comments (6)

vaaai, ce măgari!

Consumatorii de tv ar pierde ceva daca nu s-ar uita la emisiuniile difuzate de Antene? Sincer cred ca nu.

Nu se pierde nimic, intr-adevar.

Sa nu-i mai retransmita nimeni. Cred ca am fi multi fericiti. Mai mult de jumatate dintre privitorii la TV.
Eu sunt pentru scoaterea „Antenelor” de pe toate frecventele de emisie si de receptie.
🙂

Exagereaza deja, de o luna cu acelasi text. Pana si scroll-ul de la OTV e mai interesant

Dupa ce am scris eu articolul asta si a fost preluat si pe stiriazi.ro au scos scroll-ul :))

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.