„Victoraș, să ai grijă de copii”

3

Postat de Geocer | in categoria Pamflet, PDL, politica, PSD | pe data de 10-05-2012

 Cred că acesta a fost mesajul pe care tataie Iliescu, zis și „relicva comunistă” i l-a transmis lui Ponta, la investirea noului guvern.
Așa că Victoraș s-a pus pe treabă (mare?) și s-a apucat să ceară înapoi banii de la primarii (și baronii) PDL, în scopul vădit electoral de a-i da primarilor (și baronilor) PSD.
Se știe că, în disperare de cauză, ca să satisfacă cererile tot mai sonore ale PDL-ului, MRU alocase din fondul de rezervă al guvernului o anumită sumă de bani (un „mizilic” de 2,7 milioane de euro) pe care-i distribuise primarilor acestui partid. Acum, că roata s-a întors, iar „copilașii” PSD-ului țipă și ei după pomeni electorale, guvernul cel nou, cinstit, curat și uscat a decis să le ceară banii înapoi celor care au beneficiat de ei. Urmează, fără îndoială, partea a doua a scenariului, respectiv distribuirea acestora către primarii PSD. Un fel de joc de-a alba-neagra cu banii statului, adică ai noștri ai tuturor.
Păi să nu-i dai dracu’ și pe ăia și pe ăștia?

Comments (3)

politica romaneasca = vendeta personala (este tot mai evidenta de la an la an de la guvern la guvern). Mi-e sila (scuze de cuvant).

Daca si tu, de-acolo din Canada zici ca ti s-a facut sila, noi cei din tara ce sa mai zicem?

Nici nu ma asteptam la altceva! Spun ca vor sa dea banii bugetarilor.Ei, da! Tare sunt milosi!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.