Bunul Dumnezeu și dreapta Sa judecată

6

Postat de Geocer | in categoria aberatii, De-ale mele | pe data de 21-06-2012

Indiferent că-l numim Dumnezeu, God, Dieu sau Allah, Creatorul este unul singur. Astfel încât, pe lumea cealaltă, toți credincioșii vor avea parte de dreapta sa judecată, indiferent ce religie au practicat.
Uite, de exemplu, atunci când un musulman va ajunge în fața Sa, o să-i spună: „Ai fost un bun credincios, ai ascultat și ai urmat învățăturile profetului Mahomed, ai respectat Ramadanul, ai ținut 4 neveste, ai mers și în pelerinaj la Mecca, ai făcut multe lucruri bune, deci vei merge în rai.”
Când o să vină un catolic o să-i spună la fel: „Ai fost un bun creștin, ai respectat cuvântul lui Iisus, ai ținut post, ai fost în pelerinaj la Ierusalim, ai făcut multe lucruri bune, dar ai o mică problemă: în afară de nevasta pe care ți-am dat-o Eu, te-ai lăcomit și ai mai avut și 3 amante. Mă rog, nu-i foarte grav. Vei sta 6 săptămâni în purgatoriu ca să te speli de păcate, după care vei merge în rai.”
De va fi să se înfățișeze un ortodox la dreapta-I judecată, o să-i spună: „Fiule, cu tine problema e gravă rău de tot. E adevărat că ai respectat cuvântul lui Iisus, ai ținut post, ai făcut multe lucruri bune, ai fost în pelerinaj la Ierusalim, dar necazul e că te-ai lăcomit și în afară de femeia pe care ți-am dat-o Eu, ai mai avut și 3 amante. Îmi pare rău pentru tine, dar va trebui să mergi în iad.”
Chiar și islamistul va ajunge în fața Domnului, iar acesta îl va judeca astfel: „Fiule, tu ai ascultat poruncile islamului și ai făcut tot ceea ce ți s-a cerut: ai aruncat în aer un metrou, ai distrus 2 ambasade, iar la final ai înfăptuit un atentat sinucigaș în clădirea parlamentului din țara aceea dușmană. O să te trimit în rai, fără îndoială, dar problema mea e că n-am de unde să-ți dau 4 fecioare, așa cum ți-au promis mai marii tăi de pe pământ, ca să înfăptuiești toate cele de mai sus.”
Nu-i așa că toți vom avea parte de aceeași Dreaptă Judecată?

Comments (6)

Eu sunt curios cum vor fi judecate amantele! 😀

Dar fecioarele?

😛 😛 foarte tare!
ne studiază careva paşii?
atunci trebuie să-mi revizuiesc invidiile. de exemplu, azi, de la serviciu, puteam să intru pe blogul tău, da’ pe al meu nu şi m-a apucat aşa o ciudă, cum adică, blogul lui George e mai cuminte sau ce? 😛

Blogul meu e gazduit pe un server cu plata, pe cand al tau e pe blogspot. Asta-i diferenta.

hi, hi… precis!

Să înregistrăm, deci, cu jale maximă, dispariţia confirmată a fecioarelor. Restul e tăcere.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.