Joacă de-a Tom și Jerry în politica românească

3

Postat de Geocer | in categoria Basescu, politica | pe data de 20-06-2012

Etichete:

Pe mine la asta mă duce gândul, când văd ce se întâmplă la nivelul cel mai înalt în politica dâmbovițeană: la desenele animate care ne-au încântat copilăria, ba chiar și adolescența, că să nu zic că unii le urmăresc cu plăcere chiar și la vârste mature.
Băsescu e Tom, motanul ce vrea să pară fioros, dar ale cărui stratageme pentru a-l prinde pe Jerry (întruchipat în cazul nostru de premierul Victor Ponta) eșuează de fiecare dată. Ba mai mult, și-o ia pe coajă aproape la fiecare încercare.
N-aș vrea să înțelegeți că-l susțin pe Ponta în numeroasele dispute dintre cei doi, dar așa îi văd eu: Niște oameni mari care se ceartă pentru o bucată de brânză.
N-are importanță cine va câștiga, în final. Chestia este că, din toate aceste certuri, perdanți vom fi noi, electoratul, deoarece principalele puteri în stat își vor irosi energia pentru a se lupta între ele, iar reformele și măsurile ce se impun a fi luate vor trece pe locul doi. Și va mai fi un perdant: democrația. Alegătorilor li se va face din nou lehamite de politică și de politicieni, iar la toamnă, la alegeri, fie nu vor mai merge la vot, fie îl vor vota masiv pe DD.

Comments (3)

azi e ziua lu’ tom si jerry.

uite si dovada: http://9gag.com/gag/4534218

Plagiatul Ponta a aparut pana si intr-un ziar irlandez. Am un coleg la munca care este din Irlanda si mi-a trimis un link dintr-un ziar. Pe zi ce trecem devenim tot mai cunoscuti in lumea asta, ce mai suntem niste vedete internationale. Acum cand cineva te intreaba de unde esti si spui Romania vor raspunde ceva de genul „a! de acolo de unde premierul e plagiator, sau am vazut un reportaj cum a falsificat reporterul o furtuna de nisip, a acolo unde e rosia montana” si exemplele pot continua.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.