Și la Pitești au fost alegeri

10

Postat de Geocer | in categoria alegeri, pendiuc, pitesti | pe data de 11-06-2012

Și bătuți, și cu banii luați. Așa s-au trezit azi de dimineață cei doi mușchetari pe care PDL-ul i-a împins în față la alegerile din Pitești și din Argeș. Reclame peste reclame, în toate ziarele, la toate posturile TV, tiraje întregi ale unor ziare „vrăjmașe” cumpărate, reclamă pe facebook, pomeni electorale și altele și altele. Nu cred că au fost doar bani PDL-iști, în mod sigur au fost și bani de-ai lor sau de-ai firmelor pe care le dețin. Toate irosite pentru un scor bicisnic.
In schimb, piteștenii au preferat să aleagă drept primar un popă. Cel puțin asta se înțelege din sloganul pe care-l tot folosește Tudor Pendiuc în toate campaniile electorale: „Omul care sfințește locul”. Ehei, flăcăii moșului, păi dacă era adevărat, de când tot sfințește domnia sa la el, orașul asta ar fi trebuit să devină un al doilea Ierusalim. În realitate, este aproape de a deveni o a doua Gomora!

Comments (10)

poate n-avea fir întins până la sfinţii mai mari.
acum, dacă s-au mai aliniat, o primi arginţi mai mulţi şi o merge treaba mai bine.
de ce zic asta: la Braşov era la un moment-dat primar de-o culoare şi consiliu local de alta. s-a ales praful în anii ăia.

Pitestiul a avut intotdeauna destui bani, nu asta a fost problema. Iar consilierii, indiferent din ce partid au facut parte, s-au cam aliniat la ceea ce vroia primarul.

Nici nu ma indoiam ca veti avea parte de el inca 4 ani! Cred ca va pleca din primarie doar cu picioarele inainte, cum a facut fostul primar al Mioveniului, Costescu, Dumnezeu sa-l ierte!

Crenguta, si eu cred acelasi lucru. Si asta doar din cauza opozantilor care nu sunt in stare sa realizeze o alternativa credibila. Majoritatea pitestenilor sunt nemultumiti de Pendiuc, dar nu gasesc nicio alternativa.

Pai nu ai spus ca nu mai scri nimic despre alegeri?

Pai vroiam sa zic ca n-o sa mai scriu nimic inainte ca acestea sa aiba loc. Cred ca m-am exprimat gresit. Acum, iarta-ma si tu Mella.

Mi-ai venit pe spam, zilele trecute, abia azi am văzut comentariul tău, mon cher. Acum au trecut şi localele, oamenii râd, cântă şi dansează, deocamdată cică mai trebuie să avem răbdare, vin celelalte alegeri şi partidele – chiar şi cele cîştigătoare – trebuie să se pregătească precum se pregăteşte Dinamo pentru Liga Campionilor. Pendiuc al vostru sfinţeşte locul? Şi la masă bea numai apă sfinţită?

E ciudat ca mi-a intrat la spam comentariul!
Nu stiu ce fel de apa bea Pendiuc, dar multa lume l-ar fi vrut plecat de la Primarie. Din pacate, tocmai aia care nu-l mai vor, nu merg la vot .

Apoi domnule, sa-ti spun drept: de fiecare data cand treceam pe langa un afis electoral cu Pendiuc si ii vedeam sloganul, ma tot intrebam daca mai nou a devenit si preot, putea sa mearga linistit la Curtea de Arges, ca e loc si acolo. Pana la urma, politica si religia nu-i una si aceeasi?

Aha, deci nu numai eu am avut revelatia asta cu Pendiuc-preot.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.