Ultimul meu articol despre alegerile de duminică

3

Postat de Geocer | in categoria alegeri, pendiuc, pitesti | pe data de 07-06-2012

N-o să vă mai plictisesc cu lamentări de genul „n-am cu cine să votez pentru că toți candidații sunt o apă și-un pământ”. O să vă împărtășesc doar ultimele mele observații și reflecții în legătură cu aceste alegeri locale. Totul, pe scurt, căci vorba lungă e sărăcie, iar eu m-am săturat să fiu sărac. Bine, asta nu înseamnă că mă voi îmbogăți, dar, totuși…

  • Când a văzut că Daniel Dragomir, cel mai bine plasat dintre contra-candidații la Primăria Pitești a proms reabilitatea termică a blocurilor cu o contribuție a proprietarilor de numai 20% din costul lucrării, primarul Pendiuc a promis că el o va face gratis, cu fonduri europene. Domnule primar, știu că veți fi din nou câștigător, așa că vă anunț de pe acum că eu păstrez pliantul pe care oamenii dumneavoastră mi l-au strecurat ieri în cutia poștală. Și o să vă amintesc an de an această promisiune. Nu de altceva, dar dacă ați fi vrut să faceți ceva în acest sens, ați fi început deja.

  • Mircea Andrei, senator de Dâmbovița, i-a abandonat pe cei care l-au votat acum 3 ani și jumătate și a venit la Pitești ca să ne facă fericiți pe noi, argesenii. Și se bate cu pumnul în piept că a făcut și a dres și până la urmă a reparat drumul spre Câmpulung. Doar cine n-a circulat pe acel drum îl crede, căci pentru noi, cei care-l frecventăm zilnic, acesta rămâne așa cum l-a numit presa argeșeană: ‘drumul groazei’. Domnule senator, vreți poze recente?

  • Cu părere de rău vă anunț că am văzut aseară pe facebook o probă de pupincurism la adresa lui Constantin Nicolescu, președinte CJ Argeș și candidat la un nou mandat care m-a lăsat mască! Nu pot să citez. Scuze!

  • În sfârșit, am aflat și care este secretul ‘eternizarii’ primarului Pendiuc în această funcție. Treaba e simplă: contra-candidații săi apar din neant cu câteva luni înainte de alegeri, pierd pentru că electoratul este suspicios în privința unor necunoscuți, apoi dispar la fel de brusc cum au și apărut. N-am văzut pe niciunul dintre perdanți ca în decursul celor 4 ani de mandat ai primarului să facă ceva din punct de vedere politic. Pur și simplu, redevin anonimii de dinainte, iar la următoarele alegeri vin alții care candidează. În stilul ăsta, Pendiuc nu va mai fi primar doar atunci când n-o să mai candideze.

Gata, am terminat cu alegerile astea!

Comments (3)

Ai dreptate de la un capat la altul in acest articol. Daniel Dragomir nu poate deveni primar cu Mandinga si spamuri in scarile blocului. Pai numai eu si vecinii mei stim ce dezastru au lasat oamenii lui Dragomir pe scara blocului. Pe jos, in cutiile postale, pe clante, toata scara era verde si plina de mizerie.

Oricum toata lumea stie ca Pendiuc va iesi, iar exact asa cum ai spus si tu, anonimii ce candideaza acum vor redeveni anonimi si dupa ziua de maine. Sa vedem acum daca Pendiuc se tine de promisiune.

observ ca in multe locuri o sa castige actualii primari. deci o ducem bine 😀

Daaa, o ducem foarte bine. O sa ni se acreasca da la atat bine.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.