Campania pentru referendum i-a luat pe nepregătite pe USL-iști

5

Postat de Geocer | in categoria aberatii, Basescu, PDL, PNL, politica, PSD | pe data de 13-07-2012

E paradoxal, dar deși ei au provocat-o, USL-istii par luați pe nepregătite de această campanie. În timp ce Băsescu iese zilnic la televizor și trage în ei din toate pozițiile, PSD-iștii și PNL-iștii excelează doar prin absență. N-am văzut pe nimeni din aceste partide replicând la ceea ce spune președintele suspendat.
Ori i-a moleșit de tot canicula asta, ori au preferat să-și ducă amantele la mare prin străinătate. Dacă toată luna vor proceda în felul asta, pun pariu că Base îi păcălește din nou și rămâne la Cotroceni.
Poate că se va schimba ceva doar dacă Ponta convoacă din nou Parlamentul în sesiune extraordinară. Sigur, nu e treaba premierului să facă o astfel de convocare, dar în cele 2 luni de când se află la cârma guvernului acesta a dovedit că se substituie oricărei alte puteri a statului cu o nonșalanță de care doar Băsescu în zilele lui bune a dat dovadă.
În concluzie, cam asta-i nedumerirea mea: de ce naiba au votat suspendarea președintelui, dacă știau că ei le promiseseră amantelor că le duc în Tenerife? Nu era mai bine să-l lase în pace până la toamnă, astfel încât să-și ducă și capra la mare și să împace și varză asta de suspendare?

Comments (5)

Pai poate vor sa ne distraga atentia de la ceva. Cine stie ce acte o semna Antonescu cat e interimar, iar scopul a fost tocmai interimatul si nu suspendarea totala.

Eu nu m-as mira ca scopul sa fie cu totul altul. Cat despre suspendarea unui presedinte ales de popor mi se pare o mizerie sa se ajunga la ea asa „simplu si rapid” in conditiile in care fapte grave si extrem de grave n-au fost – oricat l-ar ura cineva pe Basescu ar trebui sa recunoasca ca nu s-a ajuns acolo.

Pe de alta parte, niste parlamentari ce dorm la serviciu, unii mai sunt si penali (caz Voicu), altii total incompetenti, ca sa nu mai zic traseisti si profitori (amintesc de incasarea banilor pentru hotel cand ei aveau mai multe case in Bucuresti) ajung sa aiba dreptul sa hotarasca pentru noi poporul carele chipurile, ne manifestam prin vot.

Ne-au intrebat daca vor sa cheltuiasca atatia bani cu referendumul? Cei cu salarii de la stat si pensii scazute ar trebui sa se indigneze, ma gandesc… Sau nu. Ei sunt dintre cei mai manipulati. Culmea e ca si stiu lucrul asta.

p.s. Eu-s dintre cei care se descurca fara sa depinda prea mult de stat si culmea, ma revolt mai tare ca aia care depind. Diferenta e poate intr-aceea ca eu vreau respect de la statul roman (implicit parlament si presedinte) pe cand ceilalti vor doar bani si sa li se dea mura-n gura fara munca, gata mestecat…

Nici eu nu primesc nimic de la stat. Dimpotriva, imi ia o gramada de bani fara a da nimic in schimb.

Cine-şi imaginează că Ponta vrea să facă ceva pentru România… să-şi mai imagineze o dată! Din ce am văzut eu în ultimele luni, singurul lui scop în viaţă e să-l distrugă pe Băsescu. Iar Referendumul nu va pune capăt răzbunării lui. Vor urma prigonirea, demascarea, disputa directă, judecarea, arestarea, justificarea, etc, acţiuni ce-l vor ţine ocupat cel puţin 4-5 ani.
Ce se va întâmpla cu ţara în perioada asta? Dar ce mai contează? Important e să curgă sânge în prime-time, exact ce-i place românului.

Vedea-l-as pe Base coleg de celula cu Nastase. Hahahaha!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.