Ce-am pierdut și ce-am câștigat?

7

Postat de Geocer | in categoria Basescu, politica | pe data de 30-07-2012

Deci, am câștigat ceva de pe urma acestui referendum? Că de pierdut e clar că am pierdut destul de multe: mai întâi banii cu organizarea sa, banii cu campania electorală, niște etichete ce ni s-au lipit pe frunte de către cancelariile occidentale, cum că-n România democrația e-n pericol și așa mai departe.
Dar de câștigat?
Un Băsescu „reîncărcat”? Ei, aș! Un Băsescu ieșit foarte șifonat din acest referendum, dar care se agață în continuare cu unghiile de fotoliul prezidențial.
O clasă politică mai responsabilă? Glumiți! Pun pariu că nici unii nici ceilalți nu vor trage niciun fel de învățăminte și vor continua să se comporte la fel ca înainte.
Niște cetățeni mai responsabili, cu un spirit civic mai dezvoltat? În niciun caz. Dacă ar fi fost așa, s-ar fi văzut ieri.
Deci, părerea mea este că toată această tevatură cu referendumul n-a servit nimănui și la nimic. Mai bine-și vedeau de treaba lor și lucrau pentru țară în loc să se încaiere pentru ciolan.

Comments (7)

Nu ne-am vorbit, confirm!

Da, trist…pacat de cei 7 milioane si ceva de oameni(plus multi altii) care vor simti, ca de obicei, ca nu exista…asta este…

Oare câte instalaţii de irigare s-ar fi putut achiziţiona cu peste 20 de milioane de euro? Pentru ce s-au cheltuit aceşti bani? Pentru a afla ceea ce ştiam deja din sondaje, că Băsescu are nivelul de încredere la limita de jos? Cine-şi asumă răspunderea pentru un sondaj care a costat atât de mult? Dacă am avea un mediu politic civilizat, Guvernul ar trebui să-şi dea demisia pentru această cheltuială nejustificată.
De ce spun nejustificată? Deoarece zilele lui Băsescu sunt numărate în politică. Problema e că nu sunt doar 60, câte a vrut Voiculescu, ci în jur de 700. Băsescu se va duce şi va plăti pentru ceea ce a făcut. De ce atâta grabă? Pe finalul mandatului, nici Sarkozy sau Bush nu mai erau deloc populari, dar francezii şi americanii nu au făcut puci, ci au aşteptat să-i dea jos democratic

Parerea mea este ca TOTI ar trebui sa-si dea demisia: si guvernul, si parlamentul, si presedintele. TOTI sunt de rahat si ne-au facut si pe noi la fel.

„…dar francezii şi americanii nu au făcut puci, ci au aşteptat să-i dea jos democratic”
Foarte adevarat!
Graba strica treaba.

Am pierdut banii aiurea!!!!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.