Dictatura a murit! Trăiască dictatura!

11

Postat de Geocer | in categoria Dezamagiri | pe data de 05-07-2012

Atunci când Parlamentul a demis guvernul Ungureanu și l-a pus în loc pe Ponta, n-a făcut decât să schimbe dictatura PDL cu cea a PSD-ului. Mai e doar un pas de făcut: să-l schimbe pe dictatorul cel mare. Și ce dictator vor pune-n loc? Păi, pe Crin Antonescu, unul dintre cei mai chiulangii parlamentari.
Asta-i tot ce s-a schimbat în țărișoara noastră. Și, din păcate, am devenit complet pesimist în ceea ce privește faptul că vreodată se va schimba ceva.
După cum se poate observa cu ochiul liber, nimic altceva nu-i mai preocupa pe USL-iști decât să-l schimbe pe Băsescu. Toate celelalte probleme ale țării au trecut pe locul 2, sau chiar mai jos.
Halal democrație, halal aleși, halal guvern.

Comments (11)

Eh, cel putin din acest punct de vedere eu nu mai am de mult asteptari. Pesimista sau nu, trebuie sa fiu si realista: daca vreodata se va schimba ceva, cu siguranta nu va fi prea curand!

Crenguta, pe vremuri, pe la inceputul anilor ’90, ziceam ca, poate, macar copilul meu va avea parte de ceva mai bun. Acum constat ca nici el n-are prea mari sanse.

sau, vorba aia, foaie verde de dudau/si-o sa fie si mai bine.

Fara noi, alegatorii, nimic n-ar fi posibil.

M-am racorit sub copacul lui Aurelian Andreescu.

Nu a murit nici o dictatura, Baselu’ nu a fost dictator, pentru ca daca era, la boasele pe care le are si la puterea avuta candva prin Boc, ii cam lichida pe astia.

Cat despre Crin, este un mameluc nesimtit – a propos, unde-s sustinatorii lui de alta dat’ de prin blogosfera? Ii salut prieteneste. 😀

Ponta e un hibrid frankensteinian, un mascarici abject cu tupeu de infractor de Cornu (dar turbo, ca doar e pilot de rally) si creier de Cucuvea de Cotroceni.

Totusi, cam multa vreme de cand nu s-a auzit nimic de Hrebenciuc. Ori s-a retras si acuma e Felix Turnatorul?! Ca un papusar sigur e, nu?

Evident ca Baselu a fost dictator. Ca si Iliescu, la inceputul anilor ’90. Hrebenciuc? Parca l-am vazut reaparand pe la televizor zilele astea! Oricum, Felix in mod sigur trage puternic de sfori.

Crin şi-a făcut somnul de frumuseţe vreo 10 ani, pentru că vrea să fie boboc la Cotroceni. Dar se va ofili şi el rapid. Dacă tot au simplificat procedura de suspendare a preşedintelui, nu prea mai văd vreun preşedinte care să-şi ducă mandatul la final

Chiar asa, saracul Crin. De-acum trebuie sa dea mai des pe la Parlament. El nu prea era obisnuit sa „serveasca”.

„cum venira se facura toti o apa si-un pamant”… (M. Eminescu)

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.