Litoralul românesc nu e pentru mine

5

Postat de Geocer | in categoria vacanta | pe data de 14-07-2012

L-am bătut în lung și în lat. Am fost în absolut toate stațiunile, în unele dintre ele de mai multe ori. Toate sunt la fel: aglomerate, gălăgioase, obositoare, scumpe. Întotdeauna m-am întors de la mare, mai obosit decât am plecat. Și cu buzunarele mult mai goale, evident.
Am fost și prin alte locuri: Croația, Grecia, Turcia, Bulgaria. Nicăieri n-am găsit agitația de la noi! În afară de Croația, peste tot am avut parte de prețuri cu mult inferioare celor de la noi. Adică, să plătești 450 de euro pentru transport (cu avionul) și cazare/masă all inclusive (în Turcia), pentru 2 persoane, este inimaginabil pe litoralul românesc. Sau, 360 de euro transport și cazare, 2 persoane, în Grecia. Dacă scazi transportul (căci nimeni nu-ți oferă transport către litoralul românesc), îți dai seama de marea diferență de preț. Dar nu-i vorba doar de preț. Peste tot pe unde am fost am avut parte de stațiuni liniștite, propice pentru a te odihni. Pe litoralul nostru, indiferent unde te-ai duce, ai parte de zgomote toată noaptea.
În concluzie, anul asta am decis să merg în Muntenegru. Prețul (cazare+transport) este de circa 250 de euro/persoana. Vine cineva cu mine?

Comments (5)

concediu plăcut! să revii cu bateriile încărcate! 🙂

rămân cu arma la picior.

Aaa, pai nu plec chiar acum. Mai am 3 saptamani de dat cu sapa, inainte de concediu. Acum, doar visez.

Se reportează pentru atunci 🙂

Super ! Multumesc de recomandari, voi tine cont de el in incercarea de a descoperi cele mai bune oferte !

Cel mai frumos este sa te duci pe la jumatea lui august sau chiar spre final.
Uneori cu rabdarea chiar rezolvi multe…

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.