Și ăștia tot proști ne cred!

3

Postat de Geocer | in categoria Basescu, PDL, politica, PSD | pe data de 26-07-2012

Iata cat de prosti ne cred USL-istii

Iată ce poză frumoasă am primit eu prin e-mail de la o adresă intitulată Știri USL (newsletter@uslonline.ro). După cum se poate observa, USL-istii și-au propus să ne sperie cu Bau-Bau Băsescu, astfel încât să ne convingă să-l demitem peste câteva zile, la referendum. Repet o frază pe care am scris-o acum câteva zile: Băsescu merită din plin să fie demis. Numai că opozanții săi, cei care vor să-l vadă plecat cât mai urgent de la Cotroceni, par a nu avea niciun argument solid pentru această demitere.
Adică, vin să-mi spună mie că, dacă va reveni la Cotroceni, Băsescu va face și va drege, în condițiile în care niciuna din acțiunile acelea nu intră în atribuțiunile președintelui? Oare atât de prost mă cred ei, încât să-mi spună că Băsescu va vinde Cupru Min, va trăia salarii, va demara proiectul Roșia Montană, va desființa SMURD, va reintroduce taxa auto și va desființa nu știu câte spitale, în condițiile în care toate aceste acțiuni pot fi efectuate doar de către Guvern sau de unul dintre ministerele sale? Și cine conduce guvernul? Sau, dacă PDL-ul va dori să voteze în Parlament o noua lege ACTA, cine are majoritatea parlamentară? Cum să treacă o astfel de lege, dacă USL-ul va fi împotrivă?
E adevărat că, în trecut, Băsescu a făcut aproape tot ceea ce ni se spune că are de gând să facă și în continuare, dar, pe vremea aceea, la Palatul Victoria se afla guvernul marionetă condus de Boc, iar PDL-ul avea majoritatea în Parlament. Dacă Băsescu va reuși să vândă Cupru Min, înseamnă că și guvernul Ponta a devenit tot unul marionetă.
Oricum ar fi, eu m-am simțit jignit când am primit acel e-mail. E ca și când cineva mi-ar fi spus în față că sunt prost și mai bine să iau mură-n gură ce-mi spune el decât să gândesc cu propriul cap.

Comments (3)

Din păcate și eu am aceleași sentimente amestecate de când m-am uitat azi la cele 2 mitinguri: USL și PDL… La unul cânta Loredana Groza și m-a cuprins groaza gândidu-mă că ăștia dau tot pâine și circ pentru popor, la ăilalți a fost unu atât de convingător (habar n-am cum îl cheamă), dar dacă ar fi candidat pentru președinte l-aș fi votat. Discursul cu ”mai e cineva în țara asta?” a făcut toți banii… cel puțin ai mei… 😀 (vorba bancului: țară de kkt, atentat de kkt)… shit

Sincer, eu din acest referendum sper ca Băsescu să iasă cetățean român și atât, să-i iasă din cap că e alesul poporului și să mai lase și pe alții. Pentru că atâta vreme cât el stă cu curu în scaun și se autointitulează alesul poporului, nimeni nu va mai putea să iasă în față oricât de competent ar fi… iar oricum Băsescu este incompetent, un fel de versiune de Lăpușneanu și atât…

E frumos cum au ei darul de „mentalisti”, de mama Omida, stiind profetic ce va face Basescu daca revine. Eu am destule reprosuri pentru Popeye, insa nu stiu cum se face, cand pun in balanta dincolo ceea ce au facut Crin si Victoras, parca tind sa devin portocaliu de ciuda.
Deunazi, cand cu turul Base-Prostanacul, credeam ca aia e cea mai murdara campanie ever (ba ca pixelul albastru, ba ca vizita nocturna la SO Vantu). Uite ca „viata” ne-a aratat ca se poate si mai murdar, si mai ordinar. Si tare mi-e ca in viitor vom vedea chestii si mai si.

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.