Stenograma discuției dintre Traian și Angela

5

Postat de Geocer | in categoria Basescu, Pamflet | pe data de 10-07-2012

Până acum, nimeni nu a reușit să afle ce anume au vorbit ieri la telefon, Băsescu și Angela Merkel. Se știe doar ce-a zis Cancelarul în comunicat. Ei bine, iată că serviciile mele secrete au interceptat convorbirea așa că pot să vă redau aici stenograma.

AM: – Alo! Bună, îngeraș. Ce faci? De ce n-ai venit la Bruxelles? Nu știai că trebuie să ne întâlnim în cuibușorul nostru de nebunii?
TB: – Off, Angela, nu mă mai necaji și tu că și-așa sunt eu foarte supărat. Tu nici nu știi cât de greu mi-a fost să stau departe de tine. Dar nu știi ce-am pățit? Nu ți-au spus și ție consilierii?
AM: – Tăurașule, am auzit eu ceva dar nu mi-a venit să cred că e vorba despre tine. Doar tu erai cel care de obicei îi ciuruia pe adversari. Cum s-a întâmplat că de data asta te-au ciuruit ei pe tine?
TB: – Lasă-mă Angela dragă, nu mă mai necaji (varsă o lacrimă). Tu n-ai văzut că m-au părăsit toți și s-au dat cu premierul Copy-Paste? Să-mi facă mie una ca asta, eu care am făcut o grămadă de lucruri bune pentru poporul român! (plânge încetișor).
AM: – Văi, armăsarule, stai potolit, nu mai plânge. Lasă că rezolvăm noi. Uite, o să dau eu un comunicat în care o să zic că nu accept un astfel de afront la adresa ta. Și-apoi, dacă ai făcut așa de multe lucruri bune pentru poporul român, n-ar trebui să-ți fie teamă. La referendum, poporul o să-și arate recunoștința pe care ți-o poartă.
TB: – Nu știu Angela, dar parcă văd că mi se-nfundă. Problema e că, deși am făcut din poporul asta unul dintre cele mai fericite popoare de pe planetă, ei au impresia că e exact invers. Dar ia spune-mi tu ce mai faci, cum o mai duci?
AM: – Eu? Aștept cu nerăbdare să te revăd, dragule. Hollande nici nu se compară cu tine, tăurașul meu mic. Tremur toată numai când mă gândesc la nebuniile pe care le făceam împreună. Hai, vino pe la mine…..

Din păcate, aici s-a produs o defecțiune tehnică și interceptarea n-a mai putut continua. Oare ce-or fi mai pus la cale, Traian și Angela? Mister total!

Comments (5)

Atunci să nu-i plângem de milă lui Băselu, fiindcă-i va găsi tanti Angela in loc de muncă in Germania

Crezi ca in afara de tine ii mai plange cineva de mila?

Doar două diminutive?
S-o crezi tu!

Cum doar 2? Parca sunt mai multe!

hi, hi.. Angela plus Traian egal love

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.