Atenție, se anunță o toamnă specială

4

Postat de Geocer | in categoria Basescu, Pamflet | pe data de 25-08-2012

Băsescu se va întoarce curând la Cotroceni, iar primul lucru pe care-l va face va fi să-i premieze pe câștigătorii concursului „Pupați-mă-n fund”, faza pe suspendare.
Imediat după aceea, va lansa o nouă fază a aceluiași concurs, fază ce se anunță mult mai interesantă decât precedentele. Și asta, deoarece vor exista două sectiuni: cea cantitativă și (noutate absolută) cea calitativă. Astfel, dacă la secțiunea cantitativă criteriul de apreciere va fi același ca și până acum (adică numarul de pupături pe care fiecare dintre candidați va reuși să le aplice ilustrului fund prezidențial), la cea calitativă se va pune accent pe talentul cu care concurenții vor aplica acele pupături. În acest sens, a fost numită o comisie de arbitri formată din cunoscuți intelectuali fideli președintelui, precum Patapievici, Liiceanu etc. Această comisie va acorda câte o notă fiecărui participant, iar câștigătorii vor fi stabiliți in funcție de punctajul final. O altă noutate absolută este aceea că membrii juriului vor putea concura și ei la această probă.
Abia după finalizarea acestui concurs și după înmânarea premiilor, președintele se va simți destul de puternic pentru a-și incepe promisa operă de răzbunare împotriva tuturor celor care i-au fost și încă-i mai sunt împotrivă.

Comments (4)

hmmm… ca la moaşte 🙂

Cam asa, cam asa!

„Băsescu se va întoarce curând la Cotroceni”.
Abia astept. Poate voi mai avea si eu timp, in sfarsit, de filmele mele preferate, si nu voi mai sta pe pe posturile in care se „purica” problemele politice.

Disa, dar cine nu-ti da voie sa te uiti pe Canal D?

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.