Votul dăunează grav libertății

5

Postat de Geocer | in categoria Basescu, Pamflet | pe data de 15-08-2012

Abia întors din concediu, am fost asaltat de știri care de care mai alarmiste in legătură cu referendumul la care am votat și eu, la fel ca alți 8 milioane și câți or fi mai fost de români. Cică, procurorii au fost trimiși în teren ca să-i ancheteze pe cei care au votat.
Sigur, acțiunea n-a fost ordonată de Băsescu, e clar că parchetul s-a autosesizat, nu-i așa? Iar procurorii și așa nu aveau mai nimic de anchetat, căci pe corupți i-au incarcerat e toți, la fel și pe evazioniști, pe hoți, pe criminali, mă rog, pe toți infractorii periculoși. Așa că un important lot de procurori a fost dizlocat la Cucuieții din deal pentru a-l neutraliza pe cel mai periculos infractor al tuturor timpurilor: nenea Ion care a votat la referendum.
Bravii procurori, însoțiti de vreo 10 polițiști l-au pândit 2 zile. L-au urmărit când s-a dus să ia apa de la fântână, l-au filat când a dat mancare la porc, ba au fost în spatele lui chiar și atunci când și-a dus vitele la păscut. Mai mult decât atât: cu un dispozitiv special pe care i l-au instalat în bucătăria de vară, i-au ascultat discuțiile purtate cu baba sa. Acestea au fost cele mai elocvente probe ale infracțiunii săvarșite, căci la un moment dat i-a spus: „Mărie, degeaba ne-am dat duhul pe căldura aia să mergem la vot, că de escrocul ăla de Băsescu tot n-o să scăpăm”.
Stenograma acestei interceptări a fost coniderată ca fiind suficientă, astfel încât s-a trecut la o acțiune în forță, periculosul infractor fiind arestat împreună cu complicea sa, baba Maria. Iată cum, printr-o acțiune profesionistă foarte bine pusă la punct, a fost destructurată inca o rețea de răufacatori votanți.

Comments (5)

diseară vin la lecturat.
chiar multe ai povestit tu pe aici!

Si inca mai am de povestit, Irina.

.. 🙂 plus reţeua de răufăcătoare a lui Mazăre!

Alea sunt de 2 ori mai periculoase, ca i-au incitat si pe barbati sa mearga la vot!

Frumos jocul de cuvinte(ma refer la titlul), insa un om nu schimba nimmic, mai multi oameni aduc schimbare, nu e unul prost si nici doar unul destept, deci vinovati suntem toti nu doar unul sau doi…

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.