Amnezie politică

2

Postat de Geocer | in categoria Basescu, politica | pe data de 05-09-2012

 Ilegitimul președinte al României a ținut să sublinieze ieri faptul că a fost suspendat de către „o majoritate nerezultată din alegeri”!
„…Uitarea e scrisă-n legile omenești” a zis poetul, dar măcar ar fi trebuit ca cineva din acea majoritate care l-a suspendat să-i reamintească rezultatul alegerilor din 2008. Cei ce formează azi USL-ul, adică PSD, PNL și PC au obținut un scor net superior PDL-ului. Chiar s-au prezentat la consultări în această formulă ca să ceară să li se încredințeze guvernarea, dar nelegitimul de azi i-a refuzat, apoi a tras sforile astfel încât partidul sau să poată forma o majoritate și să guverneze.
Din păcate, preocupați să se ascundă și-n gaură de șarpe numai să scape de furia devastatoare a marinarului revenit pe cai mari, liderii majorității n-au ripostat în niciun fel la acest atac fățiș al președintelui repus în funcție de Curtea Constituțională împotriva voinței populare, deci a rămas cum a spus el.
Uite-așa or să pice pe locul doi și parcă văd că la iarnă revine PDL-ul la guvernare, prin grija tătucului atotputernic.

Comments (2)

Eu zic ca toate partidele sunt de cacao. Fara aliante si mezaliante, nici unul nu mai apuca un procent de vot mai acatarii pe propriile picioare. Astea sunt acum PNL si, culmea, PSD – care e diiitamai partidul, mare cat o balega calcata de autotren.
In partea cealalta, PDL se cam subscrie partidelor cu „one man show”, pentru ca, chiar daca – spre deosebire de PRM si PPDD, au mai multe figuri cunoscute, fara de Baselu’ nu fac mare branza.
In concluzie, majoritatile lor…. sunt ca copiii mei de plastilina. Cu o forma instabila, daca stau la soare – se pleostesc, etc etc.
In iarna… ha! ori PSD sau USL, ori PDL…. sau na, cine stie de unde sare iepurele, poate chiar PPDD. Variante una mai frumoasa ca alta.

Ai perfecta dreptate, Cristake. Iar variantele pe care le avem pentru la iarna sunt descurajante!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.