Ample manifestații de satisfacție

4

Postat de Geocer | in categoria Diaconescu, Pamflet | pe data de 28-09-2012

Sub deviza „Domnul Dan nu e ciocoi, că-i de-al nostru, dintre noi”, la Rm. Valcea au avut loc mari manifestații de susținere a noului acționar majoritar al Oltchim.

Vorbitorii și-au manifestat profunda satisfacție și mândrie patriotică, privind faptul că privatizarea combinatului de la Govora s-a soldat cu un răsunător succes, iar noul patron este decis să inițieze un amplu program de restructurare ce va duce la mărirea salariilor, la crearea de noi locuri de muncă și la ușurarea muncii oamenilor. Pe scurt, muncitorii au înțeles că, de-acum înainte, vor munci mai puțin și vor câștiga cu mult mai mult. Prin urmare, într-un entuziasm general, au scandat lozinci patriotice si mobilizatoare dintre care amintim:

Domnul Dan să ne trăiască
Țara să o mântuiască

Sau

Cât e DDD în floare,
Nici în pulpă nu ne doare.

Sau

Domnul Dan e printre noi
Si ne scapă de ciocoi.

Sau

Diaconescu și poporul,
Patria și tricolorul.

S-a dat astfel glas sentimentelor de nețărmurita dragoste pentru Partid, pentru Popor, mai pe scurt, pentru Partidul Poporului, cel condus cu multă înțelepciune și patriotism de insuși Dan Diaconescu.

Comments (4)

Omul asta ( DD) e de speriat. E smecher si are tupeu cat cuprinde. Intreg discursul sau se adreseaza omului simplu ( ca sa nu spun altfel!)…promite si… nu promite! Tot timpul lasa loc de retractare. Pacat ca romanii se lasa pacaliti! Pacat ca avem conducatori de doi bani! Locul lui DD e ori la puscarie, ori la balamuc.
Dar sa vezi cat popor il va vota pe noul Mesia!

Ba „simplu” este o caracterizare cat se poate de corespunzatoare, CU TOT CU conotatia aferenta

Cat despre DD… O fi trebuind el sa treaca pe la Tepes („Unde esti tu…”), da’ undeva mai la coada sirului, sunt MULTI alti candidati MULT mai in fata lui (ca importanta pt Romania si romani a… prestatiilor lor).
Iar capacitatea, priceperea lui de a da de inteles (fara a afirma verbatim DE FAPT) poate fi chiar (intr-un mod ciudat, poate chiar pervers) de admirat…

🙂 privatizare fake!

N-as vrea sa fiu in pielea lui.
Nu l-ati vazut aseara? Era straveziu si slab. Ce ti-e si cu avera asta… Doar necazuri!

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.