Amuzamentul zilei de ieri

5

Postat de Geocer | in categoria De-ale mele, haioase | pe data de 13-09-2012

 A fost amuzantă rău de tot chestia cu președinta Lituaniei care a zis ce-a zis după întâlnirea cu Băsescu. Mai întâi, la auzul acelei critici, televiziunile pro-USL începuseră să titreze chestii de genul „Regimul Băsescu primește o palmă usturătoare de la președintele Lituaniei”.
După câteva ore, când și-au dat și ei seama cât sunt de fraieri, pentru că stimabila doamnă președinte nu-l criticase pe Base, ori PDL-ul ci zisese despre întreaga clasă politică din România că ar trebui să se maturizeze, au început s-o caute „la origini”. Așa încât, mai pe seară începuseră deja să spună cât de controversată este președinta la ea acasă și ce atenționări a primit țara sa din partea UE.
Nu știu și nici nu mă interesează dacă ea era sau nu în măsură să dea lecții politicienilor de la București. Pe mine m-a amuzat schimbarea asta de macaz, de la o oră la alta, a anumitor televiziuni.

Comments (5)

O întoarcem ca la Ploieşti, o dăm pe după plop, răsucim cuvintele în aşa fel încât să reiasă numai ceea ce dorim, interpretăm absolut subiectiv ştirile – cam asta este imaginea multora dintre televiziunile noastre. Sau trebuia să spun imaginea tuturor televiziunilor, era mult mai bine. Chiar, George, mai există televiziuni independente?

Adevarata amenintare lituanian(c)a este doamna Vica Blohina, cea care l-a chemat la cremenal pe selectionerul Pictor Viturca, in procesul etapei de paternitate. Lituaniencele vrea sa ne submineze calificarea!!! Nu va lasati, romanasi! Luptati, leilor!!! (Jurnalistul Mihai Mironica nu intelegea ieri cum de a cunoscut-o Vic pe Vica, daca ea era balerina – ei bine, nu era la Opera, asa cum credea dl. Mironica, ci la baru’ Melody – am aflat si eu de pe net. Si mi-a venit inima la loc!)

PS – Doamna Dalia nu a facut decat sa le zica astora, ai nostri, ceea ce vede si crede toata Europa. Nu ar trebui sa ne mire nimic, ci doar sa apreciem franchetea ei. Punct.

hahaha, George. eu nu știu de ce ne-am scandalizat atât de tare… după cum spunea și Cristake, femeia asta n-a făcut decât să spună pe șleau ceea ce toată lumea gândește… și mai apoi, ea vine dintr-o țară cam cât este capitala, ceea ce o face un fel de primar general. și atunci, când Oprescu îl critică pe Băse, de ce nu sare nimeni cu banda de Breaking News? 😛

Din ce parte bate vântul?

Oricine ce-ar zice, de vina e presedintele, numai ca, de data asta, nu le mai cade-n plasa…

Yet Another Social Plugin powered by TutsKid.com.